Urmărește-ne în Social Media

clasica, rock, world music

Cluj Symphony Experience 2023

Poster eveniment Cluj Symphony Experience 2023

Cea de-a șaptea ediție Cluj Symphony Experience va avea loc în perioada 22-24 septembrie 2023 în Parcul Etnografic "Romulus Vuia" din Cluj-Napoca. Trei dintre cele mai cunoscute trupe din România cântă în exclusivitate hiturile care le-au consacrat, alături de extraordinara Orchestră a Filarmonicii de Stat Transilvania din Cluj-Napoca și muzicieni din Chișinău.

Bilete Cluj Symphony Experience 2023

  • Abonament - 359 lei
  • Bilet pe zi - 189 lei

Info acces:

  • Intrare gratuită pentru copiii cu vârsta de până la 14 ani, inclusiv.
  • Evenimentul este pet friendly.

Cluj Symphony Experience 2023 cuprinde multe activități inedite și creative, pe lângă concertele principale: teatru și muzică pentru copii, 2 scene pentru experiențe muzicale diferite, DJ simfonic, harpă & DJ, Bach electric, Car symphony - concert cu mașini pe post de instrumente muzicale, Cooking symphony, muzică și zone de relaxare.

Program Cluj Symphony Experience 2023

  • Cargo - 22 septembrie
  • Subcarpați simfonic - 23 septembrie
  • Alternosfera Theatroll simfonic - 24 septembrie

*programul este în curs de actualizare

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 09 august 2023. Ref #155575

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.