Urmărește-ne în Social Media

clasica

Classix Festival 2024

Poster eveniment Classix Festival 2024

Cea de-a cincea ediție a festivalului Classix va avea loc la Iași în perioada 18 - 25 februarie 2024. Evenimentul încurajează iubitorii de cultură să se alăture într-o călătorie personală și introspectivă, să exploreze natura multidimensională a dorinței, de la pasională la subtilă, în lumea muzicii clasice. Ne vom conecta cu propriile noastre dorințe și emoții prin puterea muzicii.

Bilete Classix Festival 2024

  • Abonament - 576,18 lei

Conceptul dedicat "descoperirii dorinței" va domina Classix Festival 2024 în 8 capitole distincte, asociate fiecărui concert și spațiu. Tematica din acest an îi va invita pe iubitorii de cultură să se alăture într-o călătorie personală și introspectivă, încurajându-i să exploreze natura multidimensională a dorinței în lumea muzicii clasice, de la cea subtilă, până la cea pasională.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 19 decembrie 2023. Ref #157315

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.