Urmărește-ne în Social Media

electronica

Circus Maximus

Poster eveniment Circus Maximus

Pe 6 și 7 august ești așteptat la Romexpo, la Circus Maximus, un eveniment complex. Un întreg festival de muzică electronică și artă vizuală, dar și dansatori și artiști de circ, care vă vor răsfăța toate simțurile timp de două zile.

Bilete Circus Maximus la Romexpo

  • Abonament - 89 lei
  • Bilet 6 august - 49 lei
  • Bilet 7 august - 59 lei

Reguli de acces:

  • Cei care sunt nevaccinați se pot testa direct la locație contra sumei de 30 de lei sau pot prezenta o dovadă cu rezultat negativ a unei testări RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore) sau a unui test Antigen (nu mai vechi de 24 de ore)
  • Pentru copiii sub 12 ani nu este necesară nici o dovadă medicală pentru participarea la spectacol.
  • Cei vaccinați sunt rugați să prezinte dovada de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizare.

Organizatorii Circus Maximus propun două zile de muzică, dans, artă și circ ce vor duce distracția la un alt nivel. Printre artiștii care vor urca pe scenă se numără Andreea Oliva, Chelina Manuhutu, Davide Squillace, Guti(live), The Gang(ro), Bross, Capote, Vlad Alexandru, Alex Cicada, Aydee, Audiopulse sau Oscar.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 22 iulie 2021. Ref #141100

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.