Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
Poster Summer Well 2021INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020

Christmas Time Is Here la Teatrul Naţional București

Raportează erori Data: luni, 10 decembrie 2018Ora de incepere: 19:30 Loc:
Teatrul Naţional București,
București 35583
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea evenimentelor începând din martie 2020. Majoritatea concertelor au fost amânate, iar agenda noastră a fost actualizată. Sunt însă și cazuri în care noile date nu au putut fi încă stabilite sau nu au fost comunicate public. Festivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat recent ministrul Culturii.

Viorica Pintilie invită publicul pe 10 decembrie 2018 la Teatrul Național București (Sala Pictura), la un concert de Crăciun, unde va interpreta cele mai îndrăgite melodii americane de sezon de pe albumul propriu – "Christmas time is here"

Bilete concert Christmas Time Is Here

  • Categoria I - 90 lei
  • Categoria II - 70 lei

I se alătură pe scenă instrumentiștii: Johnny Bică (pian), Adrian Flautistu (contrabass), Iulian Nicolau (baterie) și invitatul Sebastian Burneci (trompetă). De asemenea, va fi acompaniată și de cvartetul de coarde Playthoven, în componența: Alex Marian (vioară), Anca Sinaci (vioară), Luiza Iorga (violă) și Radu Sinaci (violoncel).

Viorica Pintilie este pe scenă de la 15 ani, absolvind Școala de Muzică în Chișinău și un master în muzica jazz la Universitatea Națională de Muzică din București. A trecut prin mai multe genuri muzicale până să ajungă la jazz, acesta fiind stilul în care se regăsește cel mai bine. Activitatea ei muzicală include Festivalul de Jazz de la Târgu Mureș (2013) și Sibiu Jazz Fest (2013). În mai 2016 a luat premiul special al juriului la Sibiu Jazz Festival. Prezența ei învăluitoare și timbrul special s-au făcut remarcate la concertele din București, Cluj, Sibiu, Târgu Mureș, Chișinău, Bulgaria, Cehia și Portugalia.

În februarie 2017, Viorica a lansat albumul de standarde de jazz "Stories of a Heart", care reprezintă poveștile celor mai iubite cântece de jazz pe care le-a interpretat în cei aproape 5 ani de concerte. În luna decembrie 2017 a lansat un nou album, cu tematică de Crăciun. Pe albumul "Christmas time is here" vocea Vioricăi a fost acompaniată de un big band din care fac parte muzicienii care i-au fost alături și la primul album, un cvartet de coarde și un grup de suflători. Surpriza albumului este un duet cu Virgil Ianțu la piesa "Baby, it’s cold outside".

Calendar concerte

<< iun. 2020 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE