Urmărește-ne în Social Media

pop, rock

Chris Norman

Poster eveniment Chris Norman

După succesul concertului din 15 mai de la BT Arena din Cluj Napoca, Chris Norman revine cu un nou recital în România, de data aceasta la Sala Palatului din București. Show-ul va avea loc pe 6 noiembrie și îi va aduce pe scenă alături de Chris Norman pe Geoff Carline (chitară, voce), Martina Walbeck (clape, voce), Axel Kowollik (bass, voce), Dorino Goldbrunner (tobe), Rachel Parga (chitară, voce).

Bilete concert Chris Norman la Sala Palatului

  • VIP - 450 lei
  • Categoria I - 350 lei
  • Categoria II - 300 lei
  • Categoria III - 300 lei
  • Categoria IV - 200 lei

Chris Norman a devenit celebru în anii '70, fiind primul solist al formației Smokie. Albumul de debut, "Pass It Around", a fost lansat în 1975, dar primul hit, "If You Think You Know How To Love Me" a venit abia un an mai târziu. Piesa a ajuns No 1 în majoritatea țărilor europene. Au urmat hituri precum "Don’t Play Your Rock’n’roll To Me", "I'll Meet You At Midnight", "Needles And Pins" sau "Living Next Door To Alice".

Chris Norman a fost influențat încă din copilărie de muzicieni precum Elvis Presley, Little Richard, The Beatles, The Rolling Stones sau Bob Dylan. Anii '80 au venit cu oportunitatea unei cariere solo care a debutat cu un super hit, "Midnight Lady". Piesa a fost un succes, s-a vândut în mai bine de 1 milion de exemplare, iar în Germania a stat 6 săptămâni pe primul loc. Au urmat piese precum "Some Hearts Are Diamonds", "Fearless Hearts" sau "Broken Heroes".

În decembrie 2021, a revenit cu albumul "Just A Man", pe care l-a scris și înregistrat împreună cu vechiul său mentor și prieten - Mike Chapman.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 03 iulie 2023. Ref #154710

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.