Urmărește-ne în Social Media

pop, rock

Chris Norman

Poster eveniment Chris Norman

Chris Norman, vocea inconfundabilă a trupei Smokie din anii '70, revine în România și va susține un show plin de amintiri frumoase, pe 15 iunie 2023, la BT Arena din Cluj Napoca. Publicul va asculta hituri precum “Living Next Door To Alice”, “Mexican Girl”, “Stumblin’ In”, “I’ll Meet You At Midnight” sau“Midnight Lady”.

Afișul concertului reunește și invitați speciali, precum trupa Compact cu Paul Ciuci și Ovidiu Lipan Țăndărică.

Bilete concert Chris Norman la Cluj-Napoca

  • VIP - 500 lei
  • Categoria 1 - 400 lei
  • Categoria 2 - 300 lei
  • Categoria 3 - 200 lei
  • Categoria 4 - 150 lei
  • Categoria 5 - 100 lei

Chris Norman a devenit celebru în anii '70, fiind primul solist al formației Smokie. Albumul de debut, "Pass It Around", a fost lansat în 1975, dar primul hit, "If You Think You Know How To Love Me" a venit abia un an mai târziu. Piesa a ajuns No 1 în majoritatea țărilor europene. Au urmat hituri precum "Don’t Play Your Rock’n’roll To Me", "I'll Meet You At Midnight", "Needles And Pins" sau "Living Next Door To Alice".

Chris Norman a fost influențat încă din copilărie de muzicieni precum Elvis Presley, Little Richard, The Beatles, The Rolling Stones sau Bob Dylan. Anii '80 au venit cu oportunitatea unei cariere solo care a debutat cu un super hit, "Midnight Lady". Piesa a fost un succes, s-a vândut în mai bine de 1 milion de exemplare, iar în Germania a stat 6 săptămâni pe primul loc. Au urmat piese precum "Some Hearts Are Diamonds", "Fearless Hearts" sau "Broken Heroes".

În decembrie 2021, a revenit cu albumul "Just A Man", pe care l-a scris și înregistrat împreună cu vechiul său mentor și prieten - Mike Chapman.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 26 mai 2023. Ref #153696

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.