Urmărește-ne în Social Media

jazz

Chicago Musical

"Chicago" la Circul Metropolitan pe 6 aprilie 2024"Chicago" la Circul Metropolitan pe 6 aprilie 2024 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

UPDATE: Din motive obiective, reprezentațiile din 14, 15 și 17 mai au fost amânate pentru o nouă dată ce urmează să fie comunicată de organizatori. Contravaloarea biletelor va fi returnată. 

Musicalul Chicago revine pe scena Circului Metropolitan din București cu trei reprezentații, ce vor avea loc pe 14, 15 și 17 mai. Acțiunea, plasată în mijlocul efervescenței anilor ‘20, se concentrează pe Roxie Hart și Velma Kelly, două criminale care încearcă să manipuleze mass-media pentru a scăpa de închisoare.

Bilete Chicago Musical la Circul Metropolitan București

  • Jazz - 550 lei
  • Fox Trot - 490 lei
  • Swing - 295 lei
  • Tango - 265 lei
  • Tango 1 - 235 lei
  • Tango 2 - 185 lei
  • Charleston - 155 lei
  • Jive - 80 lei
  • Restrictive View - 50 lei

Durata: 2h30 cu pauză

Spectacol nerecomandat persoanelor sub 16 ani.

Musicalul Chicago de la Circul Metropolitan este regizat de George Costin și din distribuție fac parte Mirela Zeța, Flavia Mihășan, Oana Pușcatu, Cristina Danu, Ana Crețu, Ana-Bianca Popescu, Theodor Andrei, Tudor Cucu Dumitrescu, Alin Florea.

RECOMANDARE: Urmărește galeria de poze de la prima reprezentație a musicalului "Chicago", ce a avut loc pe 6 aprilie 2024, la Circul Metropolitan din București.

Synopsis Chicago - Musical

Acțiunea, plasată în mijlocul efervescenței anilor '20, se concentrează pe Roxie Hart și Velma Kelly, două criminale care încearcă să manipuleze mass-media pentru a scăpa de închisoare. Roxie Hart, o tânără dansatoare de cabaret, își ucide amantul după ce acesta o părăsește. În închisoare, Roxie le întâlnește pe Velma Kelly și Mama Morton care o îndrumă spre avocatul Billy Flynn. Acesta o va ajuta să câștige mass-media de partea ei. Între Roxie Hart și Velma Kelly se naște o rivalitate, iar cele două protagoniste luptă până la final pentru libertate și faimă.

Musicalul Chicago, lansat pe Broadway în 1975, este o adaptare a cărții scrise de Fred Ebb și Bob Fosse care, la rândul lor, au pornit de la piesa scrisă de Maurine Dallas Watkins in 1926, inspirată din fapte reale. Muzica este compusă de John Kander, iar versurile sunt scrise de Fred Ebb. Regizorul Rob Marshall l-a adaptat pentru ecran, cu Renee Zellweger și Catherine Zeta-Jones în rolurile principale. Filmul a câștigat 6 Premii Oscar.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 13 mai 2024. Ref #159278

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.