Urmărește-ne în Social Media

electronica, jazz

Chat Noir

Poster eveniment Chat Noir

Grupul italian Chat Noir va susține un concert în Club Control pe 12 februarie 2020, de la ora 20:00. Evenimentul face parte parte din seria de concerte Jazz Nouveau.

Bilete concert Chat Noir în Club Control

  • Acces General - 35 lei

Chat Noir a debutat ca un trio de pian puternic inspirat de EST sau The Bad Plus, dar ADN-ul lor muzical a suferit câteva mutații pe parcursul celor șapte albume.

Metamorfoza într-un grup ce explorează sound-ul electronic și colaborarea cu trompetistul norvegian Nils Petter Molvaer, (care cântă pe patru piese de pe cel mai recent disc al italienilor, "Hyperuranion") se pare că a fost o alegere înțeleaptă, Chat Noir fiind din ce în ce mai apreciați de public și critici, mai ales pentru "Hyperuranion".

Cel de-al șaptelea disc Chat Noir conjură propriul Hyperuranion, un spațiu transcendental dincolo de genuri, și în care jazzul, muzica ambientală, cea electronică sau rock-ul se înlănțuie într-un hibrid sonor fascinant.

Michele Cavallari (clape), Luca Fogagnolo (bas) și chitaristul Daniel Calvi au atins cu acest material starea de echilibru între sunetul organic și sintetic, un deziderat cât se poate de actual astăzi.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 27 ianuarie 2020. Ref #130839

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.