Urmărește-ne în Social Media

clasica, world music

Cezar Ouatu - "The Voice of Hope" - Global Live Concert

Poster eveniment Cezar Ouatu - \"The Voice of Hope\" - Global Live Concert
 • EVENIMENT ANULAT
 • Data
  sâmbătă, 27 iunie 2020
 • Ora de începere
  20:00
 • Tip locație
  Platformă online
 • Loc
 • Acces
  Bilete in avans
 • Event
  vezi evenimentul oficial

Concertul  "The Voice of Hope", ce îl are ca protagonist pe Cezar Ouatu a fost ANULAT! În cazul în care cei care au cumpărat bilete la acest eveniment doresc să participe la un alt eveniment, pot primi un voucher echivalent contravalorii biletelor pe care îl pot folosi pentru achiziționarea noilor bilete. Acest voucher este valabil 365 de zile.

Bilete concert Cezar Ouatu - "The Voice of Hope" - Global Live Concert

 • Acces Live - 45 lei

Conducerea muzicală a orchestrei "Hope Band" va fi sub bagheta binecunoscutului compozitor și dirijor Andrei Tudor. Repertoriul ales este unul de excepție ce va pune în evidență sensibilitatea și capacitățile vocale unice ale îndrăgitului contratenor Cezar Ouatu, cunoscut atât de la Eurovision, pentru rolurile operistice ca și contratenor în lume, cât și ca interpret în toate aparițiile și concertele pop-opera din toată lumea! A cântat alături de Andrea Bocelli și a fost ovaționat de nume mari precum Robbie Williams, Simon Cowell, Louis Tomlinson, Bonnie Tyler.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 25 iunie 2020. Ref #133304

Te-ar putea interesa următoarele

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2021 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.