Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 "Grijile s-au dus", ne spun Holograf și K-Gula - VIDEO TEASER Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival

Cezar Ouatu - "The Voice of Hope" - Global Live Concert la vStage.ro

Raportează erori

EVENIMENT ANULAT

Data: sâmbătă, 27 iunie 2020Ora de incepere: 20:00 Loc:
vStage.ro,
București
Facebook: Evenimentul oficial pe Facebook
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate, iar agenda noastră a fost actualizată. Festivalurile și concertele mari nu vor putea reveni mai devreme de 1 septembrie. În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Concertul  "The Voice of Hope", ce îl are ca protagonist pe Cezar Ouatu a fost ANULAT! În cazul în care cei care au cumpărat bilete la acest eveniment doresc să participe la un alt eveniment, pot primi un voucher echivalent contravalorii biletelor pe care îl pot folosi pentru achiziționarea noilor bilete. Acest voucher este valabil 365 de zile.

Bilete concert Cezar Ouatu - "The Voice of Hope" - Global Live Concert

  • Acces Live - 45 lei

Conducerea muzicală a orchestrei "Hope Band" va fi sub bagheta binecunoscutului compozitor și dirijor Andrei Tudor. Repertoriul ales este unul de excepție ce va pune în evidență sensibilitatea și capacitățile vocale unice ale îndrăgitului contratenor Cezar Ouatu, cunoscut atât de la Eurovision, pentru rolurile operistice ca și contratenor în lume, cât și ca interpret în toate aparițiile și concertele pop-opera din toată lumea! A cântat alături de Andrea Bocelli și a fost ovaționat de nume mari precum Robbie Williams, Simon Cowell, Louis Tomlinson, Bonnie Tyler.

Vezi mai multe știri și materiale despre Cezar Ouatu

Calendar concerte

<< sept. 2020 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE