Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

Cezar Ouatu - "The Voice of Hope" - Global Live Concert la vStage.ro

Raportează erori

EVENIMENT ANULAT

Data: sâmbătă, 27 iunie 2020Ora de incepere: 20:00 Loc:
vStage.ro,
București
Facebook: Evenimentul oficial pe Facebook
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Concertul  "The Voice of Hope", ce îl are ca protagonist pe Cezar Ouatu a fost ANULAT! În cazul în care cei care au cumpărat bilete la acest eveniment doresc să participe la un alt eveniment, pot primi un voucher echivalent contravalorii biletelor pe care îl pot folosi pentru achiziționarea noilor bilete. Acest voucher este valabil 365 de zile.

Bilete concert Cezar Ouatu - "The Voice of Hope" - Global Live Concert

  • Acces Live - 45 lei

Conducerea muzicală a orchestrei "Hope Band" va fi sub bagheta binecunoscutului compozitor și dirijor Andrei Tudor. Repertoriul ales este unul de excepție ce va pune în evidență sensibilitatea și capacitățile vocale unice ale îndrăgitului contratenor Cezar Ouatu, cunoscut atât de la Eurovision, pentru rolurile operistice ca și contratenor în lume, cât și ca interpret în toate aparițiile și concertele pop-opera din toată lumea! A cântat alături de Andrea Bocelli și a fost ovaționat de nume mari precum Robbie Williams, Simon Cowell, Louis Tomlinson, Bonnie Tyler.

Vezi mai multe știri și materiale despre Cezar Ouatu

Calendar concerte

<< ian. 2021 >>
lmmjvsd
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE