Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Cenaclul Flacăra - Adrian Păunescu la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca

Raportează erori Data: miercuri, 10 aprilie 2019Ora de incepere: 19:00 Loc:
ANUNȚ IMPORTANT: Starea de urgență din România din cauza pandemiei Covid-19 afectează desfășurarea evenimentelor culturale pe următoarele 30 de zile începând din 16 martie 2020.

Numeroși membri ai Cenaclului Flacăra se întâlnesc pe 10 aprilie 2019, la invitația lui Andrei Păunescu, la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca, pentru deja tradiționalul eveniment de muzică, poezie și dialog, dedicat țării, iubirii, părinților, dreptății, libertății.

Printre invitați se numără artiști celebri precum Cristi Minculescu, Mircea Baniciu, Ducu Bertzi, Mircea Vintilă, Magda Pușkaș, Cristian Buică, Vali Moldovan, Vanghele Gogu, Trupa Totuși.

Click: Bilete Cenaclul Flacăra - Adrian Păunescu la Cluj-Napoca

  • Categoria I - 99 lei
  • Categoria II - 89 lei
  • Categoria III - 79 lei

Cenaclul Flacăra a fost un fenomen cultural care s-a desfășurat între anii 1973 și 1985 condus de poetul Adrian Păunescu. De la poezia compusă de însuși Adrian Păunescu și până la versurile recitate din poeziile poeților consacrați, de la muzica timid îngânată de debutanți anonimi, care urcau pentru prima dată pe scenă și până la unele piese deja cunoscute ale unor formații sau soliști deja afirmați, Cenaclul Flacăra a delectat publicul cu muzică începând de la melodii populare și până la muzică clasică, folk și rock.

Cumpără bilete online:

Vezi mai multe știri și materiale despre Cristi MinculescuDucu BertziMircea BaniciuMircea Vintilă

Calendar concerte

<< apr. 2020 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE