Urmărește-ne în Social Media

rock

Celelalte Cuvinte

Poster eveniment Celelalte Cuvinte

Celelalte Cuvinte, una dintre cele mai longevive trupe rock din România, revine în Quantic, cu un concert ce va avea loc pe 13 septembrie.

Bilete concert Celelalte Cuvinte în Quantic

  • 80 lei - Pachet 2 locuri (prețul este per bilet)
  • 80 lei - Pachet 3 locuri (prețul este per bilet)
  • 80 lei - Pachet 4 locuri (prețul este per bilet)

Celelalte Cuvinte este una dintre cele mai longevive trupe rock din România. Păstrându-şi, de-a lungul timpului, atât componenţa, cât şi stilul, Celelalte Cuvinte a devenit o trupă-legendă a rock-ului românesc, cu o identitate aparte. Sonorităţile muzicale ale trupei sunt identificate imediat de orice fan. Niciodată comercialul nu a fost un criteriu de creaţie sau interpretare în cazul de faţă.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 04 septembrie 2020. Ref #135178

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.