Urmărește-ne în Social Media

rock

Celelalte Cuvinte

Poster eveniment Celelalte Cuvinte

"Clepsidra fără nisip", cea mai recentă piesă semnată de trupa Celelalte Cuvinte, se va auzi pentru prima oară live, în fața publicului bucureștean, la concertul din Quantic, din data de 27 iunie. Piesa face parte din mult așteptatul album nou Celelalte Cuvinte, ce va fi lansat la finalul acestui an.

Bilete concert Celelalte Cuvinte în Quantic

  • Presale - 70 lei
  • În ziua evenimentului - 80 lei

Reguli de acces:

  • Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

Concertul de la Quantic va avea două părți: prima va conține și avanpremiera noului album Celelalte Cuvinte, iar a doua va fi alcătuită din piese mai vechi.

"Ne-a fost foarte dor să cântăm, să ne revedem cu voi, publicul, să împărtășim cu voi dragostea pentru muzică. Pentru primul eveniment live din 2021, am pregătit cu emoție o piesă nouă, foarte dragă nouă, la care lucrăm de mult timp", a spus Călin Pop.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 04 iunie 2021. Ref #140097

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.