Urmărește-ne în Social Media

rock

Celelalte Cuvinte 40 - concert aniversar

Poster eveniment Celelalte Cuvinte 40 - concert aniversar
 • Data
  sâmbătă, 18 decembrie 2021 - duminică, 26 decembrie 2021
 • Ora de începere
  19:00
 • Ora de acces / deschidere porți
  19:00:00
 • Tip locație
  Platformă online
 • Loc
 • Acces
  Bilete in avans

Trupa Celelalte Cuvinte aniversează 40 de ani de activitate printr-un concert ce va fi disponibil pe platforma vStage începând cu data de 18 decembrie orele 20:00. Show-ul poate fi urmărit timp de o săptămână.

Bilete concert aniversar Celelalte Cuvinte

 • Acces General - 74,17 lei

Lansată în anii '80, trupa Celelalte Cuvinte s-a lipit de sufletul fanilor nu doar datorită metaforelor și muzicalității deosebite, ca în "Iarbă prin păr", "Un sfârșit e un început" sau "Fără cuvinte", (în care un aport semnificativ îl are și talentul de actor al lui Florian Pittiș), dar și pentru unicele solo-uri de chitară și tobe într-un pur heavy metal ca în "Se lasă rău".

Prin albumul "Ispita", orădenii de la Celelalte Cuvinte pare că i-au împăcat și pe fanii care îi iubeau pentru poezia deosebită din melodiile mai vechi, dar și pe rockerii înverșunați, obișnuiți să facă pogo pe piesele de pe albumul "Armaghedon".Celelalte Cuvinte cântă despre dor, emoții și dureri adevărate, în interpretări unice și cu timbrul inconfundabil al vocii lui Călin Pop, stârnind amintiri de neuitat în sufletul fanilor.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 20 decembrie 2021. Ref #143973

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.