Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc"

Celelalte Cuvinte la Jukebox Venue

Celelalte_Cuvinte_concert_la_Bucuresti Raportează erori Data: sâmbătă, 21 aprilie 2012Ora de incepere: 22:00 Loc:
Jukebox Venue,
București
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Celelalte_Cuvinte_concert_la_BucurestiTrupa Celelalte Cuvinte va concerta pe 21 aprilie în Jukebox Venue începând cu ora 22.00.

Trupa-legendă a rockului românesc este o apariție rară, însă întotdeauna pe deplin apreciată de publicul bucureștean. Încă de la început cei cinci membri și-au propus să nu facă rabat de la calitatea muzicală sau de la performanță. Cântă pentru că iubesc muzica, dar nu o fac oriunde și oricum.

Concertele Celelalte Cuvinte sunt evenimente în adevăratul sens al cuvântului. Pe 21 aprilie, la Jukebox Venue, fanii Celelalte Cuvinte vor primi încă un concert pe măsura așteptărilor. Un setlist pregătit cu grijă, însumând, ca de obicei, aproximativ trei ore. Călin Pop, Marcel Breazu, Tiberiu Pop, Tinu Iovan și Ovi Roșu sunt în cea mai bună formă, dornici să se apropie de public prin formele artistice pe care le dețin.

Puțină lume știe că înainte de fiecare concert trupa Celelalte Cuvinte face cel puțin trei repetiții. După atîția ani de concerte împreună, sincronizarea și comunicarea pe scenă  vin dintr-o privire, iar ehnica instrumentală a fost întotdeauna un punct forte al trupei.

Așadar, cu respect, Celelalte Cuvinte se prezintă în fața publicului bucureștean pe 21 aprilie în Jukebox Venue.

Biletele sunt disponibile în reteaua Eventim- magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librariile Cărturești, Sala Palatului și online pe eventim.ro la următoarele prețuri:

  • 60 de lei așezat
  • 30 de lei în picioare.

 

Calendar concerte

<< feb. 2021 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
1 2 3 4 5 6 7

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE