Urmărește-ne în Social Media

rap

Cedry2k - Lansare album "Vremuri Ciudate"

Poster eveniment Cedry2k - Lansare album \"Vremuri Ciudate\"

Pe data de 24 septembrie, la Grădina Urbană Herăstrău, Cedry2k lansează albumul "Vremuri ciudate". Cu producții de la Piranha, Dax, Bitodelnya dublate de colaborări grele (La Familia, Connect-R, Phunk B, Pietonu) albumul își propune să fie un clasic. Invitatul special al serii este Pietonu.

Bilete concert Cedry2k

  • Acces General - 65 lei

Pe numele real Marius Stelian Crăciun, Cedry2K s-a făcut remarcat ascultătorilor genului hip-hop prin subiectele profunde și învățăturile de viață transmise, prin personalitatea timbrului și a liricii complexe. Tema principala a muzicii sale rămâne lupta pentru dreptate, triumful binelui și promovarea adevăratelor valori românești.

Pietonu este un MC calibrat în cadrul noii generații de hip-hop românesc, cu o activitate începută în anul 2007. Influențele sale se regăsesc în hip-hop, muzica electronică, broken beats și jazz, acesta fiind și foarte pasionat de sesiuni interminabile de freestyle/ off the dome și scratching pe beat-uri variate. De-a lungul timpului, el a colaborat cu artiști din lumea hip-hop cum ar fi Cedry2k, C.T.C., AFO și mulți alți MC, DJ și producători români.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 29 august 2022. Ref #149063

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.