Urmărește-ne în Social Media

pop

Cecilia Krull

Poster eveniment Cecilia Krull

UPDATE: Concertul Cecilia Krull de la Cinema Pro a fost ANULAT!

Cecilia Krull, autoarea hit-ului "My Life is Going On" de pe coloana sonoră a serialului spaniol "La Casa de Papel" va concerta pe 10 aprilie la Cinema Pro, în București.

Bilete concert Cecilia Krull la Cinema Pro

  • Categoria 1 - 170 lei
  • Categoria 2 - 150 lei
  • Categoria 3 - 120 lei

Accesul publicului se face cu începere de la ora 19:30. Concertul va începe la ora 20:00.

Cecilia Krull este o cântăreață și compozitoare stabilită la Madrid, deși are rădăcini în Franța, Cuba, Germania și Spania. Și-a început cariera muzicală de la vârsta de 7 ani în producții Disney și a colaborat în cei 25 de ani de carieră cu numeroși artiști, printre care rapper-ul spaniol El Chojin și trupa de new wave La Unión și este deja recunoscută ca o voce specială în peisajul jazz spaniol și nu numai. Și-a adus contribuția pe mai multe coloane sonore cum ar fi "Tres Metros Sobre el Cielo" (2010), "Fugas de Cerebros 2" (2011), "Vis a Vis" (2016), "La Casa de Papel" (2017), "El Accidente" (2018).

"My Life is Going On" are peste 200 de milioane de accesări în toată lumea pe platformele de streaming și este Gold Record în țări ca Franța și Italia.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 25 martie 2020. Ref #131334

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.