Urmărește-ne în Social Media

pop, rock

Catedral 2022

Poster eveniment Catedral 2022

Găzduit de Grădinile Palas din Iași, Catedral 2022 este programat în zilele de 20 și 21 mai. Show-urile se vor desfășura pe o scenă impresionantă, proiectată de o echipă de artiști îndrumați de Andrei Cozlac, distins de UNITER cu două premii pentru video mapping, în 2020 și în 2022.

Bilete festival Catedral 2022

  • Abonament - 179 lei

Încă de la prima ediție, Catedral va aduce nume celebre din industria muzicii românești și internaționale. Lineup-ul festivalului este format din Milky Chance, Sevdaliza, Alexandrina, Moonlight Breakfast, Dimitri's Bats și Zimbru.

Cu un line-up curatoriat de Summer Well, Catedral este organizat în cadrul Romanian Creative Week, cel mai important eveniment dedicat industriilor creative românești.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 04 mai 2022. Ref #145926

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.