Urmărește-ne în Social Media

pop, rock

Catalina Cara x Jurjak

Poster eveniment Catalina Cara x Jurjak

După ce a debutat la Expirat anul trecut, Catalina Cara revine pentru lansarea noului ei single, în colaborare cu Jurjak. Evenimentul are loc joi, 2 februarie.

Bilete concert Catalina Cara x Jurjak la Expirat

  • Acces General - 50 lei

*Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.

Noua melodie se numește "Ghost Flowers" și este scrisă de cei doi muzicieni. Mai mult, reprezintă și prima colaborare în limba engleză a lui Jurjak.

"Dragostea este ca un teren de joacă unde ne punem în scenă sentimentele și gândurile. Este ca un câmp de luptă plin de flori în loc de arme care poate lua foc în orice moment dacă nu ai mare grijă de el. Apoi… îți rămân doar umbrele unor amintiri pe care le-ați experimentat împreună, care ulterior se transformă în fantome… nu le mai vezi, dar le simți prezența foarte intens!
Uneori, dragostea, acest teren la care ținem atât de mult și pe care îl protejam cu orice preț, ne face să suferim foarte tare…<<Ghost Flower>> este despre pasiune și senzualitate, întuneric și lumină… lupta dintre cei doi iubiți pentru a depăși conflictul și inimile frânte, joaca dintre ego-uri și posesivitate, dar și frica imensă de a se pierde unul pe celălalt", a declarat Catalina Cara.

Din pasiunea pentru exprimarea autentică, Catalina își dorește ca muzica pe care o cântă să fie o oglindă a fiecărui moment al evoluției ei. Este complet devotată procesului creativ, majoritatea pieselor sunt scrise de ea, fiind implicată și prezentă inclusiv la producția pieselor.

EP-ul ei de debut, "Leap Year Babay", are un sound soft indie-pop și a fost creat literalmente în mijlocul pădurii. Piesele îi dau ascultătorului șansa să navigheze liber prin emoții profunde și stări de visare în drumul spre sentimentul de eliberare pe care îl aduce dragostea. Interesul Catalinei pentru natură și pentru a trăi și a iubi într-un mod autentic transpare în starea tuturor pieselor de pe EP, fiind o invitație să ne uităm profund în interiorul nostru, să simțim și să îmbrățișăm orice călătorie a sufletului nostru.

Muzician, regizor, artist vizual și licențiat în dreptul proprietății intelectuale, Jurjak (George Petroșel) a devenit rapid unul dintre cei mai apreciați artiști de alternativ din Romania. A lansat până acum trei albume de studio: Lemon Blues (2016), Blues Berry (2018) și "Hoții de vise" (2022). Muzica Jurjak are influențe blues, electro, rock și folk - reunite sub o amprentă stilistică proprie - un trademark recognoscibil încă de la primele acorduri

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 16 ianuarie 2023. Ref #152073

Show Lord of the Dance 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< feb. 2023 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.