Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Lakeetra Knowles în audițiile de la X Factor 2020Rudă cu Beyoncé, Lakeetra Knowles a cucerit juriul de la X Factor 2020 - VIDEO Juriul X Factor 2020X Factor 2020 a ajuns la cea de-a opta rundă de audiții; citește rezumatul emisiunii Eddie Vedder (Pearl Jam) cântând la MTV Unplugged (1992)Urmărește emblematicul concert Pearl Jam de la MTV Unplugged - VIDEO Măștile din Finala Masked Singer RomâniaLeoaica, Corbul, Panda sau Căpcăunul din Finala Masked Singer România îl fac pe Codin Maticiuc să-și recunoscă obsesia Whitney Houston în videoclipul ”I Will Always Love You”Un videoclip Whitney Houston a depășit pragul de un miliard de vizualizări pe YouTube Brian May este "recunoscător să fie în viață" după o hemoragie la stomac

Casete și CD-uri - The Party la Berăria H

Raportează erori Data: vineri, 21 februarie 2020Ora de incepere: 22:00 Loc:
Berăria H,
București
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Pe 21 martie, la Berăria H, te așteaptă o seară în care vei retrăi cele mai frumoase amintiri, totul pe un fundal muzical atât de îndrăgit de public. "Casete și CD-uri" promite să fie cel mai tare party pe care nu trebuie să îl ratezi.

Bilete Casete și CD-uri - The Party la Berăria H

  • Categoria A presale (în fața scenei cu loc la masă) - 48,75 lei
  • Categoria B presale (acces general cu loc la masă) - 23,83 lei
  • Categoria C presale (părțile laterale cu loc la masă) - 16,25 lei

Ai ocazia să îi (re)vezi live pe N&D, Sweet Kiss, Dan Helciug (de la Spitalul de Urgență) și Silvia Dumitrescu.

DJ Not Cool vine cu cea mai tare muzică din anii '90/'00 - 3 Sud Est, O-Zone, ANDRE, A.S.I.A., Ca$$a Loco, Fizz, Domnul Problemă și toți ceilalți. MC Coco vine să transforme Berăria H în cea mai tare discotecă din țară, iar The Glam Squad vine cu cei mai retro dansatori și dansatoare să ne țină în mișcare.

Vezi mai multe știri și materiale despre Dan HelciugSilvia Dumitrescu

Calendar concerte

<< oct. 2020 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE