Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Casete și CD-uri - The Party la Berăria H

Raportează erori Data: vineri, 21 februarie 2020Ora de incepere: 22:00 Loc:
Berăria H,
București
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate, iar agenda noastră a fost actualizată. Festivalurile și concertele mari nu vor putea reveni mai devreme de 1 septembrie. În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Pe 21 martie, la Berăria H, te așteaptă o seară în care vei retrăi cele mai frumoase amintiri, totul pe un fundal muzical atât de îndrăgit de public. "Casete și CD-uri" promite să fie cel mai tare party pe care nu trebuie să îl ratezi.

Bilete Casete și CD-uri - The Party la Berăria H

  • Categoria A presale (în fața scenei cu loc la masă) - 48,75 lei
  • Categoria B presale (acces general cu loc la masă) - 23,83 lei
  • Categoria C presale (părțile laterale cu loc la masă) - 16,25 lei

Ai ocazia să îi (re)vezi live pe N&D, Sweet Kiss, Dan Helciug (de la Spitalul de Urgență) și Silvia Dumitrescu.

DJ Not Cool vine cu cea mai tare muzică din anii '90/'00 - 3 Sud Est, O-Zone, ANDRE, A.S.I.A., Ca$$a Loco, Fizz, Domnul Problemă și toți ceilalți. MC Coco vine să transforme Berăria H în cea mai tare discotecă din țară, iar The Glam Squad vine cu cei mai retro dansatori și dansatoare să ne țină în mișcare.

Vezi mai multe știri și materiale despre Dan HelciugSilvia Dumitrescu

Calendar concerte

<< iul. 2020 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE