Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria"

Casete și CD-uri - The Party la Berăria H

Raportează erori Data: vineri, 21 februarie 2020Ora de incepere: 22:00 Loc:
Berăria H,
București
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Pe 21 martie, la Berăria H, te așteaptă o seară în care vei retrăi cele mai frumoase amintiri, totul pe un fundal muzical atât de îndrăgit de public. "Casete și CD-uri" promite să fie cel mai tare party pe care nu trebuie să îl ratezi.

Bilete Casete și CD-uri - The Party la Berăria H

  • Categoria A presale (în fața scenei cu loc la masă) - 48,75 lei
  • Categoria B presale (acces general cu loc la masă) - 23,83 lei
  • Categoria C presale (părțile laterale cu loc la masă) - 16,25 lei

Ai ocazia să îi (re)vezi live pe N&D, Sweet Kiss, Dan Helciug (de la Spitalul de Urgență) și Silvia Dumitrescu.

DJ Not Cool vine cu cea mai tare muzică din anii '90/'00 - 3 Sud Est, O-Zone, ANDRE, A.S.I.A., Ca$$a Loco, Fizz, Domnul Problemă și toți ceilalți. MC Coco vine să transforme Berăria H în cea mai tare discotecă din țară, iar The Glam Squad vine cu cei mai retro dansatori și dansatoare să ne țină în mișcare.

Vezi mai multe știri și materiale despre Dan HelciugSilvia Dumitrescu

Calendar concerte

<< ian. 2021 >>
lmmjvsd
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE