Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Caro Emerald la Sala Palatului

Raportează erori Data: miercuri, 28 februarie 2018Ora de incepere: 20:00 Loc:
Sala Palatului,
București 27422
Organizator: Emagic

Caro Emerald revine în România cu un concert ce va avea loc pe 28 februarie 2018 la Sala Palatului. În deschidere va cânta Irina Rimes.

Bilete concert Caro Emerald la Sala Palatului 2018

 • Categoria I - 276 lei
 • Categoria II - 226 lei
 • Categoria III - 186 lei
 • Categoria IV - 146 lei
 • Categoria V - 96 lei

Program:

 • Accesul se va face începând cu ora 19:00, iar de la ora 20:00 va urca pe scena Irina Rimes. Spectacolul este programat să se încheie în jurul orei 22:30.

Reguli de Acces:

 • Accesul va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată.
 • Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugați să aibă asupra lor și un act de identitate valid.
 • Pentru siguranța publicului și buna desfășurare a evenimentului, participanții sunt rugați să se supună controlului corporal amănunțit la cererea agenților de securitate.
 • Accesul copiilor, indiferent de vârstă, va fi permis doar în baza unui bilet valid.
 • În zona de concert NU VA FI PERMIS accesul cu: băuturi și produse alimentare cumpărate din afara perimetrului locației, sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), doze de băutura, spray-uri, lasere, arme, obiecte contondente, animale de companie, bagaje voluminoase, selfie stick-uri, aparate foto profesionale sau aparate de înregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro.

RECOMANDARE: Citește interviul cu Caro Emerald: "Un loc în care nu ai mai fost niciodată. Acolo aș vrea să duc oamenii care vin la concertele mele"

Caro Emerald și-a început cariera muzicală odată cu lansarea single-ului "Back It Up". A debutat discografic în 2010 cu albumul "Deleted Scenes from the Cutting Room Floor", inspirat din muzica anilor '40-'50.  Albumul s-a vândut în peste 1,5 milioane de exemplare, artista fiind răsplătită și cu un Edison Award. Caro Emerald a devenit una dintre cele mai cunoscute prezențe în lumea muzicii datorită unei rețete câștigătoare: un mix de sonorități retro, grooving jazz, cinematic tango care transpun publicul în epoca de aur a Hollywood-ului.

RECOMANDARE: Citește impresii de la concertul Caro Emerald de la B'Estfest 2012 - Vezi galeria foto

La doar 26 de ani, Irina Rimes este un artist complet, făcând cu ușurință trecerea între rolurile de interpret, compozitor și textier. Industria muzicală românească a fost cucerită de piesele pe care Irina le-a compus, aşa că, pe lângă succesul pe care l-a înregistrat la public, cele mai consacrate artiste au apelat la talentul ei (Inna, Antonia, Alina Eremis sau Raluka).

Vezi mai multe știri și materiale despre Caro EmeraldIrina Rimes

Calendar concerte

<< mai 2019 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE