Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

Carla's Dreams - "Nocturn" la Romexpo

Carla's Dreams - "Nocturn" Raportează erori Data: sâmbătă, 18 mai 2019Ora de incepere: 15:00 Loc:
Romexpo,
București
Organizator: BestMusic Live Concerts Global Records
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Tradiționalul concert anual Carla’s Dreams are loc pe 18 mai 2019, pentru prima dată la Romexpo. Concertul se intitulează "Nocturn", denumire purtată de cel mai recent proiect muzical al trupei. Proiectul "Nocturn" cuprinde șase istorii, povestite de șase personaje în decurs de aproximativ 200 de zile. Vor fi lansate aproximativ 13 piese, un șir de testimoniale explicative, dar și alte materiale, inclusiv muzicale.

Invitații speciali ai evenimentului sunt: Delia, Antonia, Vanotek, Mark Stam și Deliric.

Program concert Carla's Dreams - "Nocturn":

 • Acces - 19:00
 • Mark Stam - 20:00
 • Vanotek - 20:45
 • Carla's Dreams - 21:30

Reguli de acces:

 • Concertul are loc pe platforma 12, în parcarea A de la Romexpo. Accesul se va face prin Parcarea B începând cu ora 19:00, iar concertele încep de la ora 20:00. După deschiderea porților puteți sosi la orice ora doriți pentru a vedea artiștii favoriți. Evenimentul are loc în aer liber.
 • Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului.
 • Părăsirea perimetrului de concert, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar la ieșire brățara le va fi ruptă și dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-și cumpere alte bilete.
 • Posesorii de bilete la categoriile A, B și C vor primi la acces brățări speciale ce le permit accesul în zona în care au bilete. Brățările trebuie păstrate la mână, exact așa cum au fost puse, pe toată durata concertului. Brățările nu sunt transmisibile și nu trebuie deteriorate pe întreaga perioada a evenimentului. Posesorii de bilete la categoria D nu vor primi brățara la acces.
 • La intrarea în perimetrul evenimentului, toți participanții vor fi percheziționați de agenții de securitate.
 • Organizatorii informează publicul participant că spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.
 • Persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Este INTERZIS accesul cu:

 • Sticle, conserve, mâncare și băuturi de orice fel, artificii, arme, obiecte periculoase, obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser), umbrele, aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil), aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale, animale de companie.

Accesul copiilor:

 •  Copiii cu vârsta sub 7 ani au acces gratuit doar în categoriile B, C și D și trebuie să fie însoțiți de un adult posesor de bilet valid.
 • Accesul minorilor sub 12 ani se face doar pe baza de bilet și doar dacă aceștia sunt însoțiți de un adult posesor de bilet valid.
 • Organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor fără căști de protecție. Zgomotul foarte puternic poate dăuna auzului celor mici.

Categorii de bilete:

Categoria A - are locuri pe scaune. Locurile la categoria A se ocupa în ordinea sosirii și nu sunt numerotate.

Categoria B - în picioare, în fața scenei. Posesorii de biletele la categoria B nu au acces la categoria A, dar au acces la categoriile C și D.

Categoria C - în picioare în spatele categoriei B. Posesorii de bilete la categoria C nu au voie să intre la categoriile A și B, dar au voie la categoria D.

Categoria D - în picioare în spatele categoriei C. Posesorii de bilete la categoria D nu au voie să intre la nicio altă categorie.

- Posesorii de Suplimente VIP și FanZone vor primi brățări speciale pe lângă cele aferente biletelor achiziționate.

Suplimentul VIP este valabil doar cu bilet deja cumpărat în orice categorie. Permite accesul pe platforma VIP și include poster cu autograf, brățară personalizată, acces mai devreme cu 30 de minute în locație.

Suplimentul FanZone este valabil doar cu bilet la Categoria B. Conține acces fix lângă scenă, poster cu autograf, brățara personalizată, acces cu 30 de minute mai devreme, fotograf dedicat cu poze trimise ulterior pe mail.

Concert Carla's Dreams - "Nocturn" la Romexpo

 • Categoria A (presale - cu loc pe scaun în tribună; doar 200 de bilete ) - 300 lei - SOLD OUT
 • Categoria B (presale- fără loc, în fața scenei ) - 159 lei
 • Categoria C (presale - în spatele categoriei B, fără loc) - 79 lei
 • Categoria D (presale - în spatele categoriei C, fără loc) - 59 lei

Special pentru fanii Carla’s Dreams, organizatorii au pus în vânzare două suplimente aparte la prețul de 100 de lei fiecare: VIP și Fan Zone. Acestea sunt valabile doar însoțite de bilete cumpărate anterior, indiferent de categorie.

 • Suplimentul VIP permite accesul pe platforma VIP și include poster cu autograf, brățară personalizată, acces mai devreme cu 30 de minute în locație.
 • Suplimentul Fan Zone oferă acces fix lângă scenă, poster cu autograf, brățară personalizată, posibilitatea de acces cu 30 de minute mai devreme, fotograf dedicat cu poze trimise ulterior pe mail. Și acest supliment este valabil doar cu bilet deja cumpărat.

Carla’s Dreams

Carla’s Dreams a cucerit publicul din România prin mesajele puternice, soundul divers și colaborările de succes cu INNA, Antonia, Delia și Loredana. În fiecare an, Carla's Dreams susținea câte un concert în fața a peste 5000 de fani la Arenele Romane. Trupa a acumulat peste 1 milion de abonați pe propriul canal de YouTube unde are peste 530 000 000 de milioane de vizualizări.

Single-urile lor s-au transformat în hit-uri care au stat pe locul 1 al radiourilor și televiziunilor de specialitate săptămâni întregi  - "Până la sânge", "Dragostea din plic", "Cum Ne Noi", "Te rog", "Sub pielea mea", "Acele" sau "Imperfect".

Vezi mai multe știri și materiale despre AntoniaCarla's DreamsDelia MatacheDeliric 1Mark StamVanotek

Calendar concerte

<< apr. 2021 >>
lmmjvsd
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE