Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

Carla’s Dreams la Teatrul de Vară Mihai Eminescu

Raportează erori Data: joi, 14 iulie 2016Ora de incepere: 19:30 Loc:

Carla’s Dreams va urca din nou pe scenă să bucure publicul cu piesele sale, pe 14 iulie, la Amfiteatrul “Mihai Eminescu” din Parcul Naţional. Invitaţii speciali vor fi Nicoleta Nucă şi Vanotek.

“Bucurosi să vă revedem în Bucureşti. Un concert NGOC live full band cu invitaţi şi muzica noastră pentru voi”, au declarat cei de la Carla’s Dreams.

Bilete Concert Carla's Dreams la Amfiteatrul Mihai Eminescu

  • Categoria I (sectoarele A,B,C)- 115 lei
  • Categoria II - 95 de lei
    *Primele 50 de comenzi vor primi autograf de la Carla’s Dreams.

Carla’s Dreams sunt artiștii nonconformiști, talentați, creativi care cuceresc România și impresionează prin mesajele puternice, sound-ul divers, colaborările de success cu INNA, Antonia, Delia și Loredana. Se poate spune ca 2015 a fost anul celor de la Carla’s Dreams. Cel mai vizionat video de pe YouTube în România este “Cum ne noi”, (37 de milioane de vizualizari), colaborarea artiștilor cu Delia, piesa care a fost locul 1 incontestabil pe radio și TV în România. Tot ei au compus piesa “Da, mamă”, interpretată de Delia care are 31 de milioane de vizualizări.

Piesa “Te rog” a devenit virală pe Internet, imediat ce s-a lansat, locul 1 pe radio si TV, cu aproape 22 de milioane de vizualizări. Carla's Dreams susține concerte sold out atât în România, cât și în Republica Moldova. La începutul lui 2016, au lansat piesa “Sub pielea mea #eroina”, o piesă cu un videoclip controversat, care a strâns în 20 de zile aproape 10 milioane de vizualizări.

Pe 7 mai, la Arenele Romane, au lansat albumul ‘NGOC’ care include cele mai cunoscute piese ale artiştilor. Cu ocazia acestui eveniment, au lansat şi single-ul “Acele”, care va fi inclus pe următorul album. Piesa are 17 milioane de vizualizări în doar o lună de la lansare, iar “Unde”, lansată în urmă cu 3 săptămâni aproape 7 milioane de vizualizări.

Vezi mai multe știri și materiale despre Carla's Dreams
RECOMANDARE:Cumpără un disc Carla's Dreams

album-carlasdreams-ngoc

Calendar concerte

<< feb. 2020 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 1

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE