Urmărește-ne în Social Media

rock

Cargo - Noaptea Vrăjitoarelor

Poster eveniment Cargo - Noaptea Vrăjitoarelor

Cargo va canta pe 30 octombrie, de Halloween. Trupa te invita la Arenele Romane din Bucuresti sa intampini spiritele in cadrul evenimentului premiera "Noaptea Vrajitoarelor". Alaturi de Cargo, pe scena vor urca si o serie de invitati speciali, in cadrul unui show spectaculos de sunet si lumini. Cargo inseamna: Adi Barar – chitara, Adrian Igrisan (Baciu)- voce, Tavi Pilan- tobe, Ionut Carja – clape si Florin Barbu – bass.

Prețuri bilete concert CARGO:

 • Acces general - 50 de lei pana pe 30 octombrie si la intrare
 • Categoria VIP - 70 de lei, cu loc in fata scenei in numar limitat.

Posesorii de bilete VIP au sansa de a castiga unul din cele 20 de premii Premium care beneficiaza de Meet & Greet cu trupa (autografe, afise si poze). Biletele costa . Numarul de bilete VIP la 70 de lei este limitat.

Programul evenimentului

In deschidere vor canta trupele bucurestene AURA si Shifting Sands.

Accesul in Arenele Romane se va permite incepand cu ora 18.30, iar concertele vor incepe la ora 19.00 si se vor incheia in jur de ora 23:30.

 • 18:30 - Open Doors
 • 19:00 - Shifting Sands
 • 20:00 - Aura
 • 21:00 - CARGO

REGULI DE ACCES

In ceea ce priveste regulile de acces, organizatorii roaga pubicul sa nu vina la concert cu urmatoarele obiecte, acestea fiind interzise:

 • sticle, conserve,
 • mancare sau bauturi de orice fel,
 • artificii, arme, obiecte periculoase,
 • umbrele,
 • aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil),
 • aparate de inregistrare audio-video.

Organizatorii nu vor stoca si pazi obiectelor prezentate in lista de mai sus pe durata concertului. Accesul cu lanturi, bratari, etc este permis.

Accesul in spatiul concertului va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului. Parasirea perimetrului concertului, dupa validarea biletului de acces, va fi strict interzisa. Posesorii de bilete Golden Circle vor primi bratari la intrare. Mentionam ca spectatorii din Golden Circle vor avea acces si in zona de Acces General a concertului. Tot ca o traditie, accesul copiilor sub 10 ani este gratuit si este permis doar daca acestia sunt insotiti de unul dintre parinti, posesor al unui bilet valid.

CARGO

Infiintata la Timisoara in 1985, Cargo a revolutionat rockul romanesc inca de la primul album, “Povestiri din gara”. Succesul l-au cunoscut cu albumul din 1995, “Destin” iar gloria absoluta in 1998, de Sanziene, cand au lansat “Ziua Vrajitoarelor” si o brousa intitulata “Jurnal de bord”, cu texele tuturor cantecelor si biografia oficiala a trupei.

La inceputurile anilor 2000 se lanseaza “Baga-ti mintile in cap” sub egida MediaPro Music, iar in 2007 au lansat un album “Best Of”, intitulat “XXII” ce contine 22 dintre piesele trupei. Cele mai recente single-uri ale trupei, “Nu ma lasa sa-mi fie dor” si “A 5-a dimensiune”, s-au bucurat in 2013 de un succes enorm la public.

“A 5-a dimensiune” “vorbeste despre panica oamenilor cu privire la sfarsitul lumii, la trecerea dintr-o dimensiune in alta”, a spus Adi Barar, chitaristul trupei. “In plus, in piesa este vorba si despre dorinta de eliberare a omului modern din jungla vietii moderne, intr-o alta lume, intr-o alta dimensiune”, a completat Florin Barbu, basistul Cargo.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 27 octombrie 2014. Ref #72868

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.