Urmărește-ne în Social Media

rock

Cargo și Iris/Nelu Dumitrescu

Poster eveniment Cargo și Iris/Nelu Dumitrescu

UPDATE: Din motive independente de voința organizatorilor sau a artiștilor, evenimentul Cargo și Iris / Nelu Dumitrescu din 22 august va fi reprogramat pentru o altă dată. Toți cei care au achiziționat bilete își vor primi banii înapoi în funcție de modalitatea prin care au fost cumpărate.

Cargo și Iris (Nelu Dumitrescu) revin în Grădina de Vară Quantic pe 22 august. Cu o activitate de peste 30 de ani, Cargo și-au menținut în tot acest timp renumele. Alături de ei, pe scenă urcă Iris (Nelu Dumitrescu). După ce formația Iris s-a scindat în 2017, toboșarul Nelu Dumitrescu a continuat să cânte într-o nouă formulă.

Bilete concert Cargo și Iris/Nelu Dumitrescu la Quantic

 • Presale 1 - 60 lei
 • Presale 2 - 75 lei
 • În ziua evenimentului - 90 lei

Info acces:

 • Accesul este gratuit pentru copiii cu vârsta sub 7 ani. Organizatorii recomandă părinților/tutorilor să asigure copiilor căști de protecție.
 • Minorii cu vârsta între 12 ani și 16 ani pot intra la eveniment în baza unui bilet valid, numai însoțiți de un părinte sau tutore și doar cu prezentarea actelor de identitate la punctul de acces.
 • Minorii cu vârsta între 16 ani împliniți și 18 ani neîmpliniți pot intra neînsoțiți la eveniment pe baza biletului.
 • Organizatorii pot solicita actul de identitate al participanților la eveniment în scopul verificării vârstei acestora.
 • Organizatorii își rezervă dreptul de a refuza accesul persoanelor care nu se încadrează în regulile de access impuse pentru eveniment. Contravaloarea biletului nu va fi returnată.
 • În cadrul evenimentului vor fi realizate fotografii și filmări care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale noastre și ale partenerilor, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri.
 • Organizatorii nu recomandă participarea persoanelor care suferă de epilepsie. În cadrul evenimentului poate fi folosită lumină cu efect stroboscopic, care crește riscul declanșării crizelor de epilepsie.

Înființată la Timișoara în 1985, Cargo a revoluționat rock-ul românesc încă de la primul album - "Povestiri din gară". Succesul l-a cunoscut cu albumul din 1995, "Destin", iar gloria absolută în 1998, de Sânziene când a lansat "Ziua Vrăjitoarelor". La începuturile anilor 2000 se lansează "Bagă-ți mințile în cap", iar în 2007 a lansat un album "Best Of" intitulat "XXII" ce conține 22 dintre piesele trupei. Single-urile trupei - "Nu mă lăsa să-mi fie dor" și "A 5-a dimensiune" - s-au bucurat în 2013 de un succes enorm la public.

În urmă cu câteva săptămâni, trupa Iris Nelu Dumitrescu a lansat un nou material de studio, intitulat "Zodiac", precum și un video cu versuri pentru melodia ce dă titlul albumului. LP-ul s-a lansat în format cd și vinil.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 18 august 2022. Ref #149095

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.