Urmărește-ne în Social Media

rock

Cargo Clasic

Poster eveniment Cargo Clasic

Pe 4 martie 2024, Cargo va susține un concert în premieră la Sala Palatului din București. Trupa va cânta cu Orchestra și corul Filarmonicii "Paul Constantinescu" din Ploiești, sub bagheta dirijorului Marius Hristescu, și pregătește fanilor multe surprize care vor fi anunțate în curând.

Bilete concert Cargo Clasic la Sala Palatului

  • VIP - 250,38 lei
  • Categoria A - 187,52 lei
  • Categoria B - 135,14 lei
  • Categoria C - 93,24 lei
  • Supliment Meet & Greet - 261,90 lei

Cu o carieră de peste 35 de ani, Cargo este una dintre cele mai longevive și iubite trupe de rock din România, cu o serie impresionantă de hituri, precum "Aproape de voi", "Doi pași", "Nu pot trăi fără ține", "Mama", iar melodia "Dacă ploaia s-ar opri" de pe albumul "Spiritus Sanctus", este considerată una dintre cele mai frumoase balade rock românești, fiind cea mai difuzată melodie de după Revoluția din 1989.

Formația Cargo a fost înființată de către Adi Bărar, la Timișoara, în anul 1985. De-a lungul anilor, în cadrul formației au avut loc mai multe schimbări de componență, formulă actuală fiind Adrian "Baciu" Igrișan (voce/chitară), Tavi Pilan (tobe), Alin Achim (bass), Ionuț Cârjă (clape) și David Cristian (chitară).

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 31 octombrie 2023. Ref #156727

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.