Urmărește-ne în Social Media

rock

Cargo

Poster eveniment Cargo

Trupa Cargo revine pe scena Hard Rock Cafe cu un concert ce va avea loc pe 17 martie 2022. Evenimentul va respecta normele aflate în vigoare la data desfășurării acestuia.

Bilete concert Cargo la Hard Rock Cafe

Biletele au următoarele prețuri:

  • 139 de lei, cu loc VIP în fata scenei - sold out
  • 99 de lei, cu loc la masa, în sală

Se adaugă comisionul de emitere bilet de 5 lei.

La intrare biletele au următoarele prețuri:

  • VIP: 144 de lei, cu loc la masa în fața scenei
  • Acces General: 104 de lei, cu loc la masa în sală

Înființată la Timișoara în 1985, Cargo a revoluționat rock-ul românesc încă de la primul album - "Povestiri din gară". Succesul l-a cunoscut cu albumul din 1995, "Destin", iar gloria absolută în 1998, de Sânziene când a lansat "Ziua Vrăjitoarelor". La începuturile anilor 2000 se lansează "Bagă-ți mințile în cap", iar în 2007 a lansat un album "Best Of" intitulat "XXII" ce conține 22 dintre piesele trupei. Cele mai recente single-uri ale trupei "Nu mă lăsa să-mi fie dor" și "A 5-a dimensiune" s-au bucurat în 2013 de un succes enorm la public.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 09 martie 2022. Ref #143937

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.