Urmărește-ne în Social Media

rock

Cargo

Poster eveniment Cargo

Trupa Cargo revine pe scena Hard Rock Cafe cu un concert ce va avea loc pe 11 mai 2023. Ești invitat să asculți live cele mai îndrăgite piese ale trupei.

Bilete concert Cargo la Hard Rock Cafe

  • VIP: 148,14 de lei, cu loc la masa în fața scenei
  • Acces General: 106,95 de lei, cu loc la masa în sală
  • Fără loc: 106,95 lei, în picioare sau la bar

*copiii sunt 7 ani au intrarea liberă.

Înființată la Timișoara în 1985, Cargo a revoluționat rock-ul românesc încă de la primul album - "Povestiri din gară". Succesul l-a cunoscut cu albumul din 1995, "Destin", iar gloria absolută în 1998, de Sânziene când a lansat "Ziua Vrăjitoarelor". La începuturile anilor 2000 a lansat "Bagă-ți mințile în cap", iar în 2007 a lansat un album "Best Of" intitulat "XXII", ce conține 22 dintre piesele trupei. Piesele "Nu mă lăsa să-mi fie dor" și "A 5-a dimensiune" s-au bucurat în 2013 de un succes enorm la public. Recent, Cargo a prezentat publicului melodia "Cruce-n destin".

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 20 aprilie 2023. Ref #153415

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.