Urmărește-ne în Social Media

rock

Cargo

Poster eveniment Cargo

Trupa Cargo revine pe scena Hard Rock Cafe cu un concert ce va avea loc pe 28 ianuarie 2022. Evenimentul va respecta normele aflate în vigoare la data desfășurării acestuia.

Bilete concert Cargo la Hard Rock Cafe

  • VIP (loc la masă în fața scenei) - 144 lei - sold out
  • Acces General (loc la masă în sală) - 104 lei

Reguli de acces:

  • Evenimentul va avea loc exclusiv pentru fanii vaccinați sau trecuți prin boală (în urmă cu maxim 180 de zile).
  • De asemenea, organizatorii vă recomandă să respectați normele în vigoare și să vă prezentați cu certificatul verde la acces.
  • Obligația de a prezenta dovezi medicale nu se aplică în cazul persoanelor care au vârsta mai mică sau egală cu 12 ani.

Înființată la Timișoara în 1985, Cargo a revoluționat rock-ul românesc încă de la primul album - "Povestiri din gară". Succesul l-a cunoscut cu albumul din 1995, "Destin", iar gloria absolută în 1998, de Sânziene când a lansat "Ziua Vrăjitoarelor". La începuturile anilor 2000 se lansează "Bagă-ți mințile în cap", iar în 2007 a lansat un album "Best Of" intitulat "XXII" ce conține 22 dintre piesele trupei. Cele mai recente single-uri ale trupei "Nu mă lăsa să-mi fie dor" și "A 5-a dimensiune" s-au bucurat în 2013 de un succes enorm la public.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 05 ianuarie 2022. Ref #143813

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.