Urmărește-ne în Social Media

rock

Cargo

Poster eveniment Cargo

Pe 21 septembrie, Cargo revine pe scena Berăriei H cu un concert plin de energie. Vino să asculți și să cânți împreună cu trupa piese îndrăgite ca "Ziua Vrăjitoarelor", "Călare pe motoare" sau "Românie, te strig!". Evenimentul va avea loc pe terasă.

Bilete concert Cargo la Berăria H

 • Categoria A - 107,25 lei
 • Categoria B - 74,75 lei
 • Categoria C - 42,25 lei

Reguli de acces:

Accesul la eveniment este permis tuturor persoanelor, astfel:

 • Persoanelor care dețin dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 și au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
 • Persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării;
 • Persoanelor care au un test RT-PCR negativ nu mai vechi de 72 de ore sau un test rapid antigen nu mai vechi de 24 de ore (teste făcute în locații acreditate).
 • Documentele se prezintă în format electronic sau printat împreună cu cartea de identitate la intrarea în locație.
 • Conform reglementarilor in vigoare, minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel.

IMPORTANT:

 • Copiii (indiferent de vârstă) plătesc bilet și au loc rezervat la masă
 • Dat fiind faptul că organizatorii nu pot încă ști dacă până la data concertului vor intra în vigoare noi restricții în ceea ce privește capacitatea, distanțarea, etc., aceștia își rezervă dreptul de a aduce modificări asupra condițiilor în care se va desfășura evenimentul sau de a-l reprograma, astfel încât dispozițiile legale să fie respectate.

Înființată la Timișoara în 1985, Cargo a revoluționat rock-ul românesc încă de la primul album - "Povestiri din gară". Succesul l-a cunoscut cu albumul din 1995, "Destin", iar gloria absolută în 1998, de Sânziene când a lansat "Ziua Vrăjitoarelor". La începuturile anilor 2000 se lansează "Bagă-ți mințile în cap", iar în 2007 a lansat un album "Best Of" intitulat "XXII" ce conține 22 dintre piesele trupei. Cele mai recente single-uri ale trupei "Nu mă lăsa să-mi fie dor" și "A 5-a dimensiune" s-au bucurat în 2013 de un succes enorm la public.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 16 septembrie 2021. Ref #142200

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.