Urmărește-ne în Social Media

rock

CARGO

Poster eveniment CARGO

Pe 11 iunie la Cotroceni Open Air în București, CARGO aniversează 30 de ani de activitate în cadrul festivalului de patru zile Metalhead Meeting 2015 (11-14 iunie 2015).

Bilete concert CARGO în cadrul Metalhead Meeting 2015

Bilete earlybird costă:

  • 35 de lei Acces General
  • 70 de lei Goden Circle în fața scenei

Cotroceni Open Air este in spate la AFI Pallace Cotroceni.

CARGO va oferi un show cu totul si cu totul special alaturi de invitatii sai, tinand capul de afis in prima zi de festival, 11 iunie, acolo unde ii este locul, alaturi de marile nume ale scenei de rock si metal mondiale precum Amorphis, The Sirens, Bloodbath, Triptykon, Primordial, Lacrimas Profundere si multi altii, in cadrul unui eveniment unde veti putea vedea pe scena peste 30 de trupe de calibru in cele patru zile de concerte. Dupa showul Sold Out din toamna anului trecut, Noaptea Vrajitoarelor de la Arenele Romane si dupa multe alte showuri cu casa inchisa, CARGO vin sa ofere fanilor un eveniment memorabil, unde marile surprize nu se vor lasa asteptate alaturi de showul de lumini si efecte pirotehnice.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 15 aprilie 2015. Ref #77984

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.