Urmărește-ne în Social Media

rock

Cardinal - lansare single

Poster eveniment Cardinal - lansare single

Trupa Cardinal revine în Expirat și lansează un nou single - "Stem Cell Research". Evenimentul va avea loc pe 7 iulie 2022. În deschidere va cânta Gunshee.

Bilete concert Cardinal în Expirat

  • Acces General - 50 lei

Info acces:

  • Organizatorii recomandă să porți în continuare masca de protecție în interior și în zonele aglomerate.
  • Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.

Piesa "Stem Cell Research" este extrasă de pe noul album al trupei, ce va fi lansat anul acesta.

Cardinal este o trupă de math/garage rock înființată în 2015. Originari constănțeni, cei patru colegi de liceu și-au răspândit muzica rapid în Romania după lansarea primului lor EP - "Noisehead" în 2016, urmat de albumul de debut "Disappearer" la câteva luni după. Cele două materiale au fost urmate de numeroase turnee prin țară, culminând cu apariții pe Arenele Romane (2018), Electric Castle (2019) și debutul londonez al trupei in 2020.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 23 iunie 2022. Ref #148183

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.