Urmărește-ne în Social Media

rock

Cannibal Corpse

Poster eveniment Cannibal Corpse

Vezi poze de la acest eveniment

Cannibal Corpse, nume greu al genului death metal, va concerta la Arenele Romane din București pe 24 iulie 2015, cu ocazia turneului de promovare a celui mai nou album, ”A Skeletal Domain”.

Bilete pentru concertul Cannibal Corpse din București:

  • 75 de lei(pret promotional primele 300 de bilete)
  • 95 de lei (pret promotional urmatoarele 500 de bilete)
  • 115 lei (dupa epuizarea biletelor aflate in promotie)
  • 125 de lei (in ziua evenimentului)

După mai bine de un sfert de secol de activitate și o discografie impresionantă de 13 albume al căror conținut a stârnit numeroase controverse și a modelat în mod incontestabil scena death metal, Cannibal Corpse continuă să-și încânte legiunile de fani cu energia caracteristică și rămân printre puținele formații de metal extrem care, în ciuda numeroaselor schimbări în componență, și-au păstrat neschimbat stilul.

Cel mai nou album, A Skeletal Domain, a debutat în topul Billboard 200 pe locul 32 și a primit numeroase aprecieri atat din partea fanilor, cat si a criticilor de muzica. Turneul dedicat promovarii albumului ii aduce pe acesti veterani ai gore-ului și la Bucuresti unde generațiile vechi și noi de fani vor avea ocazia să se dezlănțuie în cadrul unui concert în aer liber, sub riffurile agresive care vor antrena mosh piturile din fața scenei de la Arenele Romane.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 30 ianuarie 2015. Ref #75707

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.