Urmărește-ne în Social Media

clasica

Camerata Regală - Festivalul Enescu

Poster eveniment Camerata Regală - Festivalul Enescu

Pe 5 septembrie, Festivalul Enescu la Sibiu prezintă recitalul extraordinar susținut de Camerata Regală, care vă vor impresiona cu talentul și omogenitatea grupului, resimțită la nivelul interpretării. Evenimentul are loc la Filarmonica de Stat Sibiu - Sala Thalia.

Bilete Camerata Regală - Festivalul Enescu

 • Acces General - 100 lei

Reguli de acces:

 • Accesul copiilor cu vârstă cuprinsă între 0 și 7 ani este strict interzis.
 • Conform normelor în vigoare la acest moment, desfășurarea activității în cadrul instituțiilor de spectacole și/sau concerte este permisă cu participarea publicului până la 70% din capacitatea maximă a spațiului și cu purtarea măștii de protecție.
 • Bilete cu 20% reducere pentru elevi, studenți și pensionari se vor vinde fizic la intrarea în sală, în ziua concertului, prin prezentarea documentelor justificative, în limita locurilor disponibile.

Este permis accesul în incinta evenimentului doar a persoanelor care se află în una dintre următoarele situații:

 • sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare,
 • prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore (teste făcute în locații ACREDITATE),
 • prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore (teste făcute în locații ACREDITATE),
 • se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2,
 • minorii până în 16 ani sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării la eveniment și de la verificarea în registrul electronic de vaccinare.

Program recital Camerata Regală la Sibiu:

 • Piazzolla Anotimpurile la Buenos Aires - Shlomo Mintz - vioară
 • Vivaldi Anotimpurile - Simina Croitoru - vioară

Camerata Regală este o prezență din ce în ce mai des întâlnită pe scenele româneşti, unde desfăşoară proiecte muzicale inedite. În anul 2009 a dobândit Înaltul Patronaj al Alteţei Sale Regale Principele Radu al României și a fost decorată de către Casa Regală a României cu Medalia RegeleMihai I pentru loialitate. A fost invitată să cânte în cadrul Festivalului Internaţional George Enescu la ediţiile din 2011 şi 2013, ultima apariţie fiind alături de Pittsburg Symphony Orchestra, în cadrul unui proiect de anvergură intitulat "Side by Side".

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 17 august 2021. Ref #141584

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.