Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO Stand-Up RevolutionStand-up Revolution, emisiunea cu Teo, Vio, Costel și Dan Badea în juriu, e prezentată de Ilona Brezoianu și Șerban Copoț VUNK cu Ioana Ignat - Ultimul anuntVUNK și Ioana Ignat - Ultimul anunț Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony

Lucia | Byron la Berăria H

Lucia | Byron Raportează erori Data: duminică, 29 noiembrie 2015- duminică, 29 noiembrie 2015Ora de incepere: 21:00 Loc:
Berăria H,
București
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

UPDATE 2: Concertul byron și Lucia a fost reprogramat pentru 29 noiembrie 2015 și va avea loc la Berăria H.

UPDATE: Ca urmare a tragediei petrecute în clubul Colectiv din București, concertul ce urma să marcheze lansarea noilor albume de studio byron și Lucia va fi amânat pentru data de 13 noiembrie, locul de desfășurare (Fratelli Studios, str. Glodeni nr. 1-3) și ora (21:00) rămânând neschimbate. Banii încasați din vânzarea biletelor vor fi direcționați către victimele incendiului și familiile acestora.

„Ziua de 30 octombrie rămâne o rană deschisă pentru noi toți. În aceste momente dureroase nu ne simțim capabili să susținem concertul de lansare de la București așa cum a fost plănuit inițial, în data de 6 noiembrie.

Printre cei plecati dintre noi se află prieteni, colegi, colaboratori, iar gândurile noastre sunt alături de familiile și apropiații lor, cât și de cei care în continuare luptă pentru viață și se recuperează pe paturile de spital.

Dincolo de modalitățile evidente - donare de sânge, sprijin moral și financiar - ne simțim obligați să fim alături de cei afectați, așa cum ne pricepem cel mai bine: prin muzica. Acum, mai mult decat oricând, simțim că trebuie să ne reafirmăm credința în ceea ce facem.” – byron

Cei de la byron au prezentat în avanpremieră la Londra noul lor disc de studio, „Eternal Return”, cu ocazia concertului susținut în cadrul fEAST Fest 2015. Vineri, pe 6 noiembrie, materialul va fi lansat la București, concertul având loc în Fratelli Studios. În cadrul aceluiași eveniment își va lansa și Lucia albumul de debut „Silence”.

Eternal Return” este un album-concept cu 12 piese compuse pe parcursul unui an, fiecare dintre ele corespunzând câte unei luni din calendar (începând cu martie și terminând cu februarie). Versurile vorbesc despre miturile, legendele și evenimentele istorice din spatele fiecarei luni, transpuse în lumea modernă. În același timp, cântecele pot fi interpretate și ca spunând povestea de dragoste dintre doi protagoniști, cu suișurile și coborâșurile acesteia.

Bilete Concert Byron | Lucia la Berăria H

  • Acces General - 40 de lei
  • Preţ redus pentru studenţi - 32 de lei

Vezi mai multe știri și materiale despre byronLucia

Calendar concerte

<< apr. 2021 >>
lmmjvsd
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE