Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Lucia | Byron la Berăria H

Raportează erori Data: duminică, 29 noiembrie 2015Ora de incepere: 21:00 Loc:
Berăria H,
București 73046

UPDATE 2: Concertul byron și Lucia a fost reprogramat pentru 29 noiembrie 2015 și va avea loc la Berăria H.

UPDATE: Ca urmare a tragediei petrecute în clubul Colectiv din București, concertul ce urma să marcheze lansarea noilor albume de studio byron și Lucia va fi amânat pentru data de 13 noiembrie, locul de desfășurare (Fratelli Studios, str. Glodeni nr. 1-3) și ora (21:00) rămânând neschimbate. Banii încasați din vânzarea biletelor vor fi direcționați către victimele incendiului și familiile acestora.

„Ziua de 30 octombrie rămâne o rană deschisă pentru noi toți. În aceste momente dureroase nu ne simțim capabili să susținem concertul de lansare de la București așa cum a fost plănuit inițial, în data de 6 noiembrie.

Printre cei plecati dintre noi se află prieteni, colegi, colaboratori, iar gândurile noastre sunt alături de familiile și apropiații lor, cât și de cei care în continuare luptă pentru viață și se recuperează pe paturile de spital.

Dincolo de modalitățile evidente - donare de sânge, sprijin moral și financiar - ne simțim obligați să fim alături de cei afectați, așa cum ne pricepem cel mai bine: prin muzica. Acum, mai mult decat oricând, simțim că trebuie să ne reafirmăm credința în ceea ce facem.” – byron

Cei de la byron au prezentat în avanpremieră la Londra noul lor disc de studio, „Eternal Return”, cu ocazia concertului susținut în cadrul fEAST Fest 2015. Vineri, pe 6 noiembrie, materialul va fi lansat la București, concertul având loc în Fratelli Studios. În cadrul aceluiași eveniment își va lansa și Lucia albumul de debut „Silence”.

Eternal Return” este un album-concept cu 12 piese compuse pe parcursul unui an, fiecare dintre ele corespunzând câte unei luni din calendar (începând cu martie și terminând cu februarie). Versurile vorbesc despre miturile, legendele și evenimentele istorice din spatele fiecarei luni, transpuse în lumea modernă. În același timp, cântecele pot fi interpretate și ca spunând povestea de dragoste dintre doi protagoniști, cu suișurile și coborâșurile acesteia.

Bilete Concert Byron | Lucia la Berăria H

  • Acces General - 40 de lei
  • Preţ redus pentru studenţi - 32 de lei

Vezi mai multe știri și materiale despre byronLucia

Calendar concerte

<< ian. 2019 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Raportează o problemă legată de eveniment

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE