Urmărește-ne în Social Media

rock

byron

Poster eveniment byron

Pe 8 iulie, trupa byron va susține un concert la Teatrul de Vară "Mihai Eminescu" din București. Evenimentul se va organiza urmând toate prevederile legale aflate în vigoare la data desfășurării lui. Pe măsură ce aceste prevederi vor fi anunțate de autorități, organizatorii le vor transmite tuturor participanților.

Bilete concert byron la Teatrul de Vară "Mihai Eminescu"

  • Acces General - 70 lei
  • Testare rapidă la acces - 20 lei

Reguli de acces:

  • Participarea este permisă spectatorilor vaccinați și ai celor cu test PCR nu mai vechi de 72 de ore, cu test rapid nu mai vechi de 24 de ore sau cu bilet de externare din spital nu mai vechi de 90 de zile și nu mai devreme de 15 zile.
  • Minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel.

Cel mai recent album lansat de trupa byron se numește "Nouă". Materialul este primul de până acum compus direct în limba română ca proiect de sine stătător. Piesele noi duc sound-ul trupei în zone incitante și ne-explorate până acum, păstrând însă elemente cheie precum clapele melodice, versurile cu substrat și vocea inconfundabilă a lui Dan Byron. Piesele materialul, din care amintim "Anima", "Continuum" feat. Lucia și "Nouă" – conturează profilul unui album complex, cu o plajă foarte largă de stări muzicale.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 06 iulie 2021. Ref #139763

AGENDA DE CONCERTE

<< aug. 2022 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.