Urmărește-ne în Social Media

rock

byron

Poster eveniment byron

Trupa byron aniversează 15 ani de activitate printr-un concert ce va avea loc pe 1 decembrie în Expirat Halele Carol. 15 ani de byron înseamnă 15 ani de muzică sinceră, de concerte în cadru intim sau pe scene de festival, unplugged sau cu distors, în România sau în Franța, Germania, Suedia, Ungaria, India și alte locuri, 15 ani de proiecte îndrăznețe, fie într-o cetate medievală, fie la 100 de metri sub pământ, fie pe o scenă de teatru cu o fanfară militară sau într-un cinematograf cu o orchestră simfonică, 15 ani cunoscând zi de zi, concert de concert, cel mai frumos și mai implicat și mai generos public la care poate spera o trupă.

Bilete concert byron în Expirat Halele Carol

  • Acces General - 80 lei

Reguli de acces:

  • Concertele de la Expirat sunt destinate EXCLUSIV PERSOANELOR VACCINATE cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2.
  • Ești rugat să ai la tine certificatul verde COVID-19 la punctul de acces și să îl arăți împreună cu biletul fizic sau electronic. Accesul se face EXCLUSIV pe baza acestor documente. Organizatorii își rezervă dreptul de a refuza accesul oricărui deținător de bilet care nu prezintă aceste documente împreună cu biletul de acces. Refuzul accesului pe criteriul neprezentării documentelor conexe este considerat o încălcare a regulilor de acces la concert, iar în acest caz biletul se invalidează și nu mai poate fi returnat, schimbat, transmis sau vândut altei persoane.
  • Ești rugat să nu renunți încă la masca de protecție. Ea trebuie purtată în interior, în spațiile comune și la bar. Ești rugat să respecți normele în vigoare, să folosești dezinfectanții puși la dispoziție de organizatori, să respecți regulile de distanțare socială și să ai grijă de tine și de cei din jur.
  • Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet. Pentru copii peste 12 ani va fi nevoie de prezentarea unui certificat verde COVID-19. Dacă copilul are peste 5 ani va trebui să poarte mască.

"Nu știam la ce să ne așteptăm acum 8, 10, 15 ani când ne-am apucat de toată povestea asta, dar cu siguranță nu ne-am fi închipuit că vom ajunge până aici. Suntem recunoscători tuturor celor care ne-au sprijinit pe drumul nostru, mult prea mulți ca să poată fi numiți, și în special publicului care ne-a fost alături întotdeauna, cu orice proiect tembel am fi venit sau orice moment dificil am fi traversat. Cu bucurie așteptăm așadar să ne revedem pe 1 decembrie, la 15 ani de la primul nostru concert, în număr restrâns, așa cum ne permite situația curentă, dar cu chef maxim de cântat refrene din toată istoria asta lungă. Unde altfel decât la Expirat, clubul care a fost atât de primitor cu noi de fiecare dată în ultimii ani" - byron.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 29 noiembrie 2021. Ref #143571

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.