Urmărește-ne în Social Media

rock

byron

Poster eveniment byron

byron continuă turneul de promovare a DVD-ului Live Underground. Pe 11 mai trupa va concerta la Constanţa în Club Goblin de la ora 22:00. Înainte de concert, la ora 19:00,  în ceainăria Cărtureşti City Park Mall va avea loc byron Infusion – Live Overground, un meet & greet. Printre sorbituri de ceai trupa va povesti cu fanii, va proiecta de pe DVD, va da autografe şi poate chiar va o piesă, două unplugged.

DVD-ul Live Underground conţine cele două concerte din salina Turda -  cel unplugged pe insula de sare şi cel electric în amfiteatru. Cele 100 de minute de muzică sunt însoțite de un documentar despre salină prezentat de Marius Florea Vizante, un making-of, o galerie foto, comentariul audio al trupei şi alte surprize (aproape 30 de minute de materiale bonus).

Byron Live Underground

Byron Live Underground

Nicu Alifantis a fost invitatul special, iar pe DVD figurează și o piesă nouă, care va apărea pe următorul disc de studio: Running in Circles.
Acustica salinei este impresionantă, asemenea unei mari catedrale, iar cele 8 camere HD care au filmat concertul (dintre care una montată pe o macara de 12 metri lungime) oferă nişte perspective spectaculoase asupra salinei şi a trupei de pe scenă. Live Underground este produs în parteneriat cu Empire Video Production şi cu participarea HBO România.

Din această vară, Live Underground va fi primul concert românesc disponibil şi în format Blu-ray în ediţie limitată, oferindu-le fanilor o calitate impecabilă a sunetului şi a imaginii.

Intrarea la concert costă 20 de lei.

Publicitate
Comentarii

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 09 mai 2012. Ref #33251

Show Lord of the Dance 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< feb. 2023 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.