Urmărește-ne în Social Media

rock

Bullet For My Valentine

Poster eveniment Bullet For My Valentine

Citește o recenzie despre eveniment

Vezi poze de la acest eveniment

Bullet For My Valentine revine la București cu un concert pe 8 aprilie 2019 la Arenele Romane (cort încălzit). În deschidere va cânta trupa londoneză de metal, Enterfire.

Bilete concert Bullet For My Valentine la Arenele Romane

Se vor comercializa doar 400 de bilete la Golden Circle și 1200 de bilete de tip Acces General.

 • Golden Circle (fără loc în fața scenei) - 205 lei (presale) și 220 lei (la intrare) + taxe 10 lei
 • Acces General (fără loc, în arenă) - 165 lei (presale) și 180 lei (la intrare) + taxe 10 lei

La prețul tuturor biletelor comandate în presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 10 lei.

Programul concertului Bullet For My Valentine

 • OPEN DOORS: 19:30
 • Enterfire: 20:00 - 20:30
 • Bullet for My Valentine: 21:15 - 23:00

În momentul de față, Bullet for My Valentine are următoarea componență: Matthew "Matt" Tuck  (voce/chitară), Michael "Padge" Paget (chitara/backing vocals), Jamie Mathias (bass/voce) și Jason Bowld (tobe).

RECOMANDARE: Ascultă TOP 5 piese Bullet For My Valentine

Reguli de acces la concertul Bullet For My Valentine

 • FUMATUL in cortul incalzit al Arenelor Romane ESTE INTERZIS !! Se fumeaza doar in locurile special amenajate.
 • Accesul se face prin intrarea din parc a Arenelor Romane (cea mare, standard, de jos) si fiecare categorie de bilet va avea cate un coridor special. Accesul se face incepand cu ora 19:30 dar puteti veni la orice ora doriti sa vedeti trupele preferate, portile fiind deschise pana la finalul concertului.
 • Odata intrati in incinta Arenelor Romane nu puteti parasi locatia decat in caz de urgenta. In caz contrar va trebui sa cumparati un alt bilet.
 • Accesul minorilor cu varste sub 14 ani este permis pe baza de bilet si doar insotiti de un adult posesor de bilet valid.
 • Zona de concert are o singura zona de acces si cinci iesiri de siguranta marcate ca atare. Normele de siguranta le gasiti mai jos. La locatie va fi prezent un punct de prim ajutor.

Este interzis în zona de concert:

 • accesul cu arme sau obiecte periculoase
 • accesul cu alcool sau alte bauturi si alimente din exteriorul zonei de festival.
 • accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau masini de gatit de orice fel
 • umbrele (concertul are loc in cort incalzit)
 • aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil);
 • aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

De asemenea va rugam sa lasati animalele de companie acasa. Nu vor fi puse la dispozitie zone pentru depozitarea obiectelor de valoare dar ne bazam pe buna educatie si bunul simt al participantilor la festival.

Bullet For My Valentine

Trupa Bullet for My Valentine are 20 de ani de activitate, totul începând în Bridgend din Țara Galilor. Inițial, formația s-a numit Jeff Killed John și a început prin a face cover-uri după piese Metallica și Nirvana. A activat sub acest nume până în 2003. În octombrie 2005 a lansat primul album în UK și în februarie 2006 în Statele Unite. După această lansare și după primul Disc de Aur din SUA, au urmat prezențe la festivalul Download și Kerrang! dar și un turneu cu Rob Zombie.

Dacă primul album debuta pe locul 128 în Billboard 200, următorul, "Scream Aim Fire", a debutat direct pe locul 4, iar cel de al treilea material, "Fever" a ajuns pe locul 3 în Billboard 200. Până în prezent, Bullet for My Valentine a lansat 6 albume, cel mai recent fiind "Gravity" (iunie 2018). Formația are 5 Discuri de Aur și milioane de albume vândute în întreaga lume. De-a lungul timpului, a primit numeroase premii de la Metal Hammer și Kerrang!, printre care Cea mai bună formație britanică (2006, 2010), Cel mai bun newcomer din Marea Britanie (2005), Best Live Band (2010) și altele.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 09 aprilie 2019. Ref #120228

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.