Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden

București Rewind 70/80/90 la Arenele Romane

Raportează erori Data: sâmbătă, 9 octombrie 2021Ora de incepere: 19:00 Loc:
Arenele Romane,
București
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Pe 9 octombrie, la Arenele Romane, va avea loc București Rewind 70/80/90, un concert cu numeroși artiști internaționali: Afric Simone - The Real Thing – Opus – Eruption feat. Precius Wilson – Jhonson Righeira – Los Locos – Nathalie (de la Soundlovers) – Tony Esposito – Belen Thomas.

Bilete concert București Rewind 70/80/90 la Arenele Romane

Earlybird

  • Categoria 1 - 160 lei
  • Categoria 2 - 140 lei
  • Categoria 3 - 90 lei
  • Categoria 4 - 100 lei
  • Categoria 5 - 70 lei

Celebrii ani 70/80/90, o perioadă în care mai multe generații de tineri au cântat și au dansat pe hituri internaționale ale unor artiști de neuitat, se vor retrăi la Arenele Romane din București. 

Participanții se vor bucura de piese ca Ramaya, Hafanana, Can You Feel The Force, You To Me Are Everthing, Boggie Down (Get funky now), Life is Live, I can’t Stand The Rain, Go Johnnie,Go,  One Way Ticket, Vamos a la Playa, No tengo dinero, L’estate sta finendo, El Meneaido, La Macarena, Mueve la Colita, Surrender, Walking,Living In Your Head, Kalimba de luna, Sinuè, As tu as, Y Mi Banda Toca El Rock, Aire și multe alte melodii îndrăgite.

Calendar concerte

<< ian. 2021 >>
lmmjvsd
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE