Urmărește-ne în Social Media

rock

Bucovina

Poster eveniment Bucovina

Bucovina va susține un concert în Club Quantic pe 19 iunie. Ești invitat să te bucuri din nou de atmosfera muzicii live și să asculți cele mai îndrăgite piese ale trupei.

Bilete concert Bucovina la Quantic

  • Earlybird - 58,27 lei

Reguli de acces:

  • La acest eveniment se permite accesul DOAR persoanelor care au îndeplinit schema completa de vaccinare, pentru care au trecut minim 10 zile de la rapel.
  • Concertul va avea loc indoor, cu respectarea limitei de 50% din capacitatea maximă a spațiului (nu vă faceți griji, sala e mare, chiar și cu limita aceasta, este loc berechet pentru câteva sute de persoane).
  • Pentru organizatori va fi primul concert la care participă FĂRĂ mască în sala de eveniment, de aceea se bazează pe voi, fanii trupei, să fiți responsabili.
  • Pentru fluidizarea accesului în spațiul de eveniment, organizatorii vă roagă să aveți pregătite certificatul de vaccinare (original, copie sau electronic) și un act de identitate atunci când sunteți pregătiți de a intra la concert.

Bucovina este o trupă de folk metal tradițional din România. A fost înființată în anul 2000 de către Crivăț și fostul basist, Harbard. În prezent, trupa este formată din Florin "Crivăț" Țibu (chitară, voce), Bogdan Luparu (chitară, voce), Bogdan "Vifor" Mihu (percuție) și Jorge Augusto Coan (bas). În 2018, Bucovina a lansat cel mai recent album de studio, "Septentrion".

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 10 iunie 2021. Ref #140227

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2021 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.