Urmărește-ne în Social Media

rock

Bucovina

Poster eveniment Bucovina

Bucovina revine la Hard Rock Cafe cu un concert ce va avea loc pe 29 martie. Ești invitat să asculți live cele mai apreciate piese ale trupei.

Bilete concert Bucovina la Hard Rock Cafe

  • Acces General (loc la masă în sală) - 76,05 lei
  • Fără loc (în fața scenei) - 55,46 lei

Bucovina este o trupă românească de folk metal tradițional. A fost înființată în anul 2000 de către Crivăț și fostul basist, Harbard. În prezent, trupa este formată din Florin "Crivăț" Țibu (chitară, voce), Bogdan Luparu (chitară, voce), Bogdan "Vifor" Mihu (percuție) și Jorge Augusto Coan (bas). Anul trecut, Bucovina a lansat "Suntem aici", un album cu 10 melodii.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 09 februarie 2023. Ref #152415

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.