Urmărește-ne în Social Media

rock

Bucovina - Tradiționalul concert de Sărbători

Poster eveniment Bucovina - Tradiționalul concert de Sărbători

Bucovina va susține pe 9 decembrie, pe scena Arenelor Romane din București, tradiționalul concert de Sărbători: El Clasico! Și anul acesta trupa va avea o serie de invitați speciali și din țară, dar și din străinătate, care așteaptă cu nerăbdare să bucure publicul.

Bilete concert Bucovina la Arenele Romane

  • Presale - 99 lei
  • La intrare - 130 lei

Bucovina este o trupă de folk metal tradițional din România. A fost înființată în anul 2000 de către Crivăț și fostul basist, Harbard. În prezent, trupa este formată din Florin "Crivăț" Țibu (chitară, voce), Bogdan Luparu (chitară, voce), Bogdan "Vifor" Mihu (percuție) și Jorge Augusto Coan (bas). Anul trecut, Bucovina a lansat cel mai recent album de studio, "Suntem aici".

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 27 septembrie 2023. Ref #156259

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.