Urmărește-ne în Social Media

pop, rap

Bucharest Street Food Festival 2022

Poster eveniment Bucharest Street Food Festival 2022

Pe 14-15 mai, Bucharest Street Food Festival dă startul unei experiențe culinare autentice pentru toți iubitorii de street food, dar și de muzică. Primele trupe anunțate sunt om la lună și Deliric X Silent Strike.

Intrarea este liberă

Bucharest Street Food Festival transformă Bulevardul Kiseleff în cel mai apetisant eveniment urban. Ești așteptat printre food trucks cu bunătăți inspirate din toate colțurile lumii, standuri cu băuturi alese și ritmuri numai bune să meargă perfect cu mâncarea.

Zeci de vendori vor lucra la foc continuu să-ți încânte papilele cu preparate delicioase, în timp ce te vei bucura de atmosfera de festival, inundată de arome irezistibile. Burgeri, hot dogs, tacos, grills, clătite, înghețată și multe alte varietăți culinare te așteaptă în stradă alături de gașca de prieteni.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 27 aprilie 2022. Ref #146764

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.