Urmărește-ne în Social Media

jazz

Bucharest Jazz Festival 2016

Poster eveniment Bucharest Jazz Festival 2016

Cea de-a cincea ediție Bucharest Jazz Festival va avea loc în perioada 19-25 septembrie 2016, în Piața George Enescu. Primii artiști confirmați sunt The Kenny Werner Trio, Trilok Gurtu și Lisa Simone, fiica Ninei Simone. Noul director artistic al festivalului este celebra interpretă de jazz Teodora Enache, după ce mandatul de trei ani al muzicianului Lucian Ban a luat sfârșit.

Intrarea la acest eveniment este gratuită!

Program Bucharest Jazz Festival

 • 21 septembrie, ora 20:00 - Sárosi Péter Azara & Tasi Nóra
 • 21 septembrie, ora 21:30 - Elena Mîndru & Jyväskylä Big Band feat. Tuomas J. Turunen
 • 22 septembrie, ora 20:00 - Bega Blues Band
 • 22 septembrie, ora 21:30 - Dan Ionescu Quartet
 • 23 septembrie, ora 21:30 - Lisa Simone
 • 24 septembrie, ora 20:00 - Mino Cinelu & Theodosii Spassov
 • 24 septembrie, ora 21:30 - The Kenny Werner Trio
 • 25 septembrie, ora 19:00 - Nicolas Simion Group
 • 25 septembrie, ora 20:15 - Jazz Syndicate – Charlie Parker & Dizzy Gillespie Tribute
 • 25 septembrie, ora 21:30 - Trilok Gurtu

Bucharest Jazz Festival continuă și anul acesta tradiția evenimentelor care pun jazz-ul în centrul preocupărilor culturale ale bucureștenilor. Astfel, pe lângă cele 5 seri de concerte, în cadrul cărora vor urca pe scenă artiști naționali și internaționali de renume, vor avea loc pe toată perioada festivalului evenimente conexe precum lansări și expoziții, ce vor pune sub o altă lumină întreaga industrie a muzicii jazz. De asemenea, continuă Programul New Jazz Works – lansat anul trecut la inițiativa lui Lucian Ban, care are ca scop comisionarea unor noi opere de jazz, încurajând astfel muzicienii din România să propună noi creații inovatoare scrise pentru un ansamblu de 2 până la 10 muzicieni.

Publicitate

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 04 octombrie 2016. Ref #89677

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.