Urmărește-ne în Social Media

rock

Bruce Dickinson

Poster eveniment Bruce Dickinson

Bruce Dickinson, emblematicul vocalist al trupei Iron Maiden, va concerta la Arenele Romane din București pe 3 iunie 2024, în cadrul turneului său "The Mandrake Project". Acesta marchează revenirea sa solo după aproape două decenii, cu un nou album așteptat cu nerăbdare de fani.

Bilete concert Bruce Dickinson - "The Mandrake Project"

Biletele vor fi disponibile spre vânzare din 10 noiembrie, la ora 12:00 PM, cu o pre-vânzare pe 8 noiembrie, de la ora 12:00 PM.

Fanii vor avea ocazia să asculte în premieră live single-ul "Afterglow of Ragnarok" și să experimenteze energia și pasiunea lui Dickinson, care a traversat cu succes multiple domenii creative. Concertul promite o seară memorabilă, în care muzica va fi completată de povești și experiențe unice, așa cum numai Dickinson poate oferi.

Bruce Dickinson a început să cânte alături de Iron Maiden în 1981, trupa având peste 100 de milioane de albume vândute în întreaga lume. El s-a remarcat și ca autor, pilot, prezentator, producător de bere, om de afaceri, sportiv, scenarist și artist solo.

Publicitate

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 06 noiembrie 2023. Ref #156794

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.