Urmărește-ne în Social Media

rock

Bruce Dickinson

Poster eveniment Bruce Dickinson

Bruce Dickinson, emblematicul vocalist al trupei Iron Maiden, va concerta la Arenele Romane din București pe 3 iunie 2024, în cadrul turneului său "The Mandrake Project". Acesta marchează revenirea sa solo după aproape două decenii, cu un nou album așteptat cu nerăbdare de fani. În deschidere va cânta Trooper.

Bilete concert Bruce Dickinson - "The Mandrake Project"

  • Premium - 292,5 lei (+comision)
  • Acces General - 175,5 lei (+comision)

Fanii vor avea ocazia să asculte în premieră live single-ul "Afterglow of Ragnarok" și să experimenteze energia și pasiunea lui Dickinson, care a traversat cu succes multiple domenii creative. Concertul promite o seară memorabilă, în care muzica va fi completată de povești și experiențe unice, așa cum numai Dickinson poate oferi.

Bruce Dickinson a început să cânte alături de Iron Maiden în 1981, trupa având peste 100 de milioane de albume vândute în întreaga lume. El s-a remarcat și ca autor, pilot, prezentator, producător de bere, om de afaceri, sportiv, scenarist și artist solo.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 18 aprilie 2024. Ref #156794

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.