Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Brizura la Muzeul Național de Artă Contemporană (MNAC)

Raportează erori Data: vineri, 14 septembrie 2018Ora de incepere: 19:00 Loc:

Brizura este o serie care găzduiește debutul, experimentul și fuziunea artelor în nopți unitar-spectaculoase. Brizura încurajează și facilitează recompuneri în spații teatralizate. Ediția din acest an va avea loc la Muzeul Național de Artă Contemporană din București pe 14 septembrie 2018.

Bilete Brizura la MNAC

  • Acces General - 25 lei

Program Brizura

    • Simina Oprescu (live) - Compozitor și artist video & mixed media. Prin diverse instrumente și programe digitale, Simina folosește sunetul ca experiment și ca unealtă pentru o amplă explorare a sinelui și a mediului înconjurător. Simina este interesată și de posibilitățile de integrare a sunetului în mediile vizuale și de capacitatea sunetului de a altera radical percepția imaginii.
    • Alex Bălă (debut solo live) - Activează în proiectele muzicale Plurabelle (cu Gabriela Fierbințeanu și Cristian Fierbințeanu) și #FLUID (cu Paul Dunca/Paula Dunker) și compune muzică pentru film și teatru. În cadrul Brizura, va prezenta lucrări pentru vocaliști și instrumentiști fără corpuri, inspirate de mitologiile teleormănene moștenite de la bunica lui, Dumitra.
    • Aneb/Plevna (live) - Analog/Digital Hardware Oriental Autotune Software ⏦ Plevna este proiectul solo al muzicianului și producătorului Horațiu Șerbănescu. Horațiu a activat în Steaua de mare, e parte din IMPEX și PC HAREM și colaborator al label-ului Future Nuggets.
    • Adistu' (instalație video de motion detection) - A lucrat în regie de film animat, efecte vizuale prin diverse tehnici, performance-uri live și instalații reactive la sunet. Este directorului Festivalului itinerant de film și artă Tripoteca.

Calendar concerte

<< ian. 2019 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Raportează o problemă legată de eveniment

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE