Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adi Bărar, chitaristul și fondatorul trupei Cargo, în videoclipul ”Nu mă lăsa să-mi fie dor”A murit Adi Bărar, chitaristul și fondatorul trupei Cargo. Muzicianul a avut COVID-19 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!" Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021)

Bosquito & Ovidiu Lipan Țăndărică la True Club

Bosquito & Ovidiu Lipan Țăndărică Raportează erori Data: joi, 10 mai 2012Ora de incepere: 22:30 Loc:
True Club,
București
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Celebrul toboșar Ovidiu Lipan Țăndărică și trupa Bosquito se întâlnesc pe scena True Club pentru un concert extraordinar.

Înființată în anul 1999, trupa Bosquito a promovat un stil muzical relativ nou la momentul respectiv, un amestec de latino-rock cu influențele gypsy, balcanice și simfonice. Trupa s-a făcut rapid cunoscută, devenind o prezență constanta în clasamentele muzicale românești. De la debutul pe scena autohtonă, trupa a lansat nu mai puțin de patru albume și nenumărate single-uri de succes, precum Pas cu pas, Hopa Hopa, Doua maini sau Marcela.

Bosquito & Ovidiu Lipan Tandarica - True Club, 10 mai

Talentul de geniu al lui Ovidiu Lipan a perseverat și a ajuns la o formă de gândire muzicală care cucerește inimile publicului în fiecare spectacol și oferă acestui concert un sound inedit și o emoție puternică. Ovidiu Lipan Țăndărică este un artist complex și desăvârșit, fiind unul din protagoniștii rock-ului românesc. Compozitiile sale, Natalis, Margareta, Ave Maria, Tango Toledo, au devenit piese de referință pentru genurile multi- etnice care conviețuiesc  în perimetrul danubiano-pontic.

După lansarea în luna noiembrie a anului trecut a hit-ului Cand ingerii pleaca la Garajul Europa FM, trupa Bosquito s-a bucurat de un real succes și o dorință accentuată a fanilor să îi revadă și să reasculte melodiile ce făceau furori la începutul anilor 2000.

De la 22:30, DJ N.A.T.D. încălzește atmosfera. Pe la miezul nopții, scena va răsuna de muzica Bosquito & Ovidiu Lipan Țăndărică.

Biletele s-au pus în vânzare la True Club și Bordello's (Șelari 9-11, Sector 3, București). Prețul acestora este de 30 de lei.

Info & Rezervari: 0727.488.087

Calendar concerte

<< mart. 2021 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE