Urmărește-ne în Social Media

world music, rock

Bosquito - lansare album

Poster eveniment Bosquito - lansare album

Pe 19 octombrie, Bosquito își așteaptă fanii la Arenele Romane din București (cort încălzit) la un eveniment cu totul și cu totul special: o lansare de album. Publicul va avea parte de un sound diferit, electric, dar care păstrează spiritul care a consacrat trupa, alături de o producție inovatoare. În deschidere concertului vor urca pe scenă The Details.

O surpriza pentru fanii care vor veni la concertul de la Arenele Romane este prezenta cvartetului Passione alături de care Bosquito va urca pe scenă.

Program concert Bosquito:

 • 18:30 - Acces Golden Circle + Meet and Greet
 • 19:00 - Meet and Greet
 • 19:00 - Open Doors Acces General
 • 20:00 - 20:30 - The Details
 • 21:00 - Bosquito

*Posesorii de Meet and Greet vor primi pe e-mail informațiile cu privire la desfășurarea acestuia.

Reguli de acces:

 • Porțile Arenelor Romane se deschid la orele 18:30 (Golden Circle + Meet and Greet), respectiv la 19:00 (Acces General), iar concertele încep la ora 20:00, dar puteți veni la orice oră doriți să vedeți trupele preferate, porțile fiind deschise până la finalul concertului.
 • Accesul se face prin intrarea din parc a Arenelor Romane (cea mare, standard, de jos) și fiecare categorie de bilet va avea câte un coridor special.
 • Accesul în perimetrul evenimentului este permis pe bază de bilet valid. Odată intrați în incinta Arenelor Romane, nu puteți părăsi locația decât în caz de urgență. În caz contrar va trebui să cumpărați un alt bilet. Posesorii de bilete Golden Circle vor primi o brățară specială cu care pot intra și în zona de Acces General.
 • Zona de concert are o singură zonă de acces și cinci ieșiri de siguranță marcate ca atare. La locație va fi prezent un punct de prim ajutor.
 • Guestlist-ul este valabil pana la ora 21:00.
 • Fumatul în cortul încălzit al Arenelor Romane ESTE INTERZIS. Se fumează doar în locurile special amenajate.

Categorii de bilete și brățări:

 • Toate biletele sunt cu loc în picioare.
 • Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului.
 • Părăsirea perimetrului de concert, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar la ieșire brățara le va fi ruptă și dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-și cumpere alte bilete.
 • Este strict interzisă vânzarea sau cumpărarea invitațiilor și vînzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreț. Organizatorii își rezerva dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate că desfășoară astfel de activități și de a confisca invitațiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora. Se recomandă achiziționarea biletelor doar din punctele de vânzare autorizate.
 • Accesul în zona de Categoria A se face pe baza brățării primită la intrare. Spectatorii cu acest tip de bilete vor avea acces și în zona de Acces General. Spectatorii care au bilete la categoria Acces General nu vor avea acces la Golden Circle.

Jetoane

 • În cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de băuturi, vânzarea acestora făcându-se pe bază de jetoane care pot fi procurate de la casele special amenajate.
 • Vânzarea produselor pe bază de jetoane facilitează o servire mai rapidă.
 • Contravaloarea jetoanelor rămase se returnează până la finalul evenimentului doar pe baza bonului fiscal.

Este INTERZIS accesul cu:

 • arme sau obiecte periculoase, alcool sau alte băuturi și alimente din exteriorul zonei de festival, accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau mașini de gătit de orice fel, umbrele (concertul are loc în cort încălzit), aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil), aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale, animale de companie.

Bilete concert Bosquito la Arenele Romane

Presale:

 • Acces General - 79 lei
 • Golden Circle - 109 lei

La acces:

 • Acces General - 90 lei
 • Golden Circle - 120 lei

Copii sub 7 ani au acces gratuit.

De asemenea, se vor pune în vânzare și 50 de suplimente Meet & Greet la prețul de 199 lei care conțin bilet la Golden Circle, poster cu autograf, acces cu 30 de minute mai devreme în locație și poză cu trupa.

Fondată de Radu Almășan în Brașov, la începutul anilor 2000, Bosquito a abordat un fusion de rock latin cu o gamă largă de influențe de la muzică țigănească, balcanică până la elemente simfonice și de hard rock. În perioada 2002 – 2006 a avut o serie lungă de piese care au ajuns pe prima poziție în topurile de specialitate din România.

Trupa a lansat până acum cinci albume, "Bosquito" (2000), "Sar scântei" (2001), "Cocktail Molotov" (2003), "Fărâme de soare" (2004) și "Babylon" (2014).

The Details este un amalgam de stiluri, specifice anilor '60, îmbinând genuri precum jazz, surf, avantgarde sau dream pop. Proiectul are în componență membri Coma, Illuminati și Lost Society, și deși bazele acestuia au fost puse relativ recent, atât publicații din străinătate, cât și artiști importanți au fost impresionați de muzica The Details.

Au urcat pe scenele celor mai importante cluburi din Romania, dar au fost prezenți și la festivaluri de prestigiu din țară și străinătate.

Cvartetul Passione este cunoscut la nivel internațional, artiștii susținând concerte în țări precum Italia, Grecia, Japonia, Turcia, Qatar sau Franța. În plus, activitatea cvartetului a atras atenția multor artiști din întreaga lume, aceștia colaborând cu nume mari ale scenei muzicale mondiale precum Steve Vai, Alessandro Safina, Mariano Castro sau Donella del Monaco.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 16 octombrie 2019. Ref #123927

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.