Urmărește-ne în Social Media

pop, rock

Bosquito - Valentine's Day 2024

Poster eveniment Bosquito - Valentine\'s Day 2024

Bosquito pregătește un nou concert aniversar pe 14 februarie, la Sala Palatului. Trupa promite să bucure spectatorii cu energie, emoție și muzică de calitate.

Bilete concert Bosquito - Valentine's Day 2024

  • VIP - 198 lei
  • Categoria 1 - 164,68 lei
  • Categoria 2 - 133,61 lei
  • Categoria 4 - 71,46 lei

*Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit, fără loc asigurat, doar însoțiți de cel puțin un părinte cu bilet valabil.
**Accesul copiilor peste 7 ani se face numai pe baza unui bilet valabil.

Bosquito s-a format pe 14 februarie, așa că trupa își sărbătorește aniversarea pe scenă, alături de fani. Fondată de Radu Almășan în Brașov, la începutul anilor 2000, Bosquito a abordat un fusion de rock latin cu o gamă largă de influențe de la muzică, balcanică până la elemente simfonice și de hard rock.

Trupa a lansat până acum șase albume, "Bosquito" (2000), "Sar scântei" (2001), "Cocktail Molotov" (2003), "Fărâme de soare" (2004), "Babylon" (2014) și "Sus" (2019).

Bosquito oferă în fiecare reprezentație live energia și pasiunea specific latină combinată cu veselia arhetipului balcanic prin melodii consacrate precum "Hopa Hopa", "Două mâini", "Când îngerii pleacă", "M-ai dat peste cap", "Tu ești iubita mea", "Pepita", auzite mereu în concertele lor unde nu te lasă să stai pe scaun.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 04 ianuarie 2024. Ref #157471

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.