Urmărește-ne în Social Media

pop, rock

Bosquito

Poster eveniment Bosquito

Cele mai fredonate refrene Bosquito se vor auzi pe 9 aprilie la Berăria H. Ești invitat să asculți live piese precum "Pepita", "9 vieți", "Când îngerii pleacă", "Marcela" sau "Hopa, hopa", într-un concert precum o petrecere.

Bilete concert Bosquito la Berăria H

  • Categoria A (în fața scenei cu loc la masă) - 119,9 lei
  • Categoria B (acces general cu loc la masă) - 79,9 lei
  • Categoria C (părțile laterale cu loc la masă) -  59,9 lei

*la costul net al biletului se pot adăuga anumite comisioane specifice platformelor de ticketing.

IMPORTANT:

  • Copiii până în 8 ani nu plătesc bilet și nu au loc rezervat la masă.
  •  Pentru acest eveniment rezervările se preiau doar după achiziționarea biletelor.
  • Evenimentul are loc în interiorul Berăriei H.

Fondată de Radu Almășan în Brașov, la începutul anilor 2000, Bosquito a abordat un fusion de rock latin cu o gamă largă de influențe de la muzică, balcanică până la elemente simfonice și de hard rock.

Trupa a lansat până acum șase albume, "Bosquito" (2000), "Sar scântei" (2001), "Cocktail Molotov" (2003), "Fărâme de soare" (2004), "Babylon" (2014) și "Sus" (2019).

Bosquito oferă în fiecare reprezentație live energia și pasiunea specific latină combinată cu veselia arhetipului balcanic prin melodii consacrate precum "Hopa Hopa", "Două mâini", "Când îngerii pleacă", "M-ai dat peste cap", "Tu ești iubita mea", "Pepita", auzite mereu în concertele lor unde nu te lasă să stai pe scaun.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 02 aprilie 2024. Ref #158733

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.